MENIU CAUTĂ
23 Iun. 2018 01:02

Americanul care deține Statuia Libertății s-a căsătorit cu o româncă din Timișoara

Distribuie

Americanul care deține Statuia Libertății s-a căsătorit cu o româncă din Timișoara. Iasmina Milutinovici are 27 de ani și e studentă la SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative). E tânără, blondă și frumoasă și a vrut să fie asistenta TV a lui Mihai Morar, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars. Doar cum socoteala de acasă...

A absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică din Timișoara, părinții ei având legătură cu viața politică de pe Bega, după care a ajuns în SUA, fiind Hostesse în cadrul companiei lui Bradford Hill, unde a promovat la Social Media Manager, ulterior devenind Corporate Communications Officer.

Așa a ajuns să îl cunoască pe milionarul Bradford Hill, deținătorul Statuii Libertății. Cei doi s-au îndrăgostit, s-au logodit în 2017, iar pe 2 iunie a.c. au făcut și nunta, la Plaza Hotel din New York, SUA. Așa a ajuns o adevărată vedetă în presa americană.

Vineri, 22 iunie, a fost invitata lui Mihai Morar, unde a povestit detalii picante din viața sa. A recunoscut că îi plac bărbații mai in vârstă și că a mai avut înainte o relație cu un bărbat cu o etate mai mare decât ea, pentru că „arată mai bine și știu cum să se comporte”.

„Eu l-am sărutat prima, la un concert al cântăreței Katy Perry”, a recunoscut ea, printre altele, despre Brad. „M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway. La început eram timidă și nu îî ceream să îmi ia ceva ce  îmi place, dar acum îmi ia, deși inițial se opune”, a adăugat ea, precizând că au fost împreună și la un concert al DJ-ului David Guetta, de care îi place foarte mult, mai ales că are… 50 de ani și e și divorțat.

De altfel, ea a spus că ar refuza bărbați precum Justin Bieber, deoarece „nu vrea să-i crească”. Mai mult, în timpul emisiunii, Iasmina i-a făcut complimente și lui Mihai Morar, care a ținut să sublinieze că este căsătorit.

Revenind la Iasmina și Brad… de fapt, soțul ei deţine compania ce administrează activitatea din jurul Statuii Libertății, dar și un restaurant și un magazin de suveniruri, în acest loc faimos din SUA, și susține că „le merge bine, pentru că nu există concurență”.

El chiar o urmărea, în acel moment, din biroul său din Statuia Libertății, alături de asociații săi, iar ea i-a transmis o declarație de dragoste, în limba engleză, pentru a fi înțeleasă, la îndemnul gazdei sale din show-ul TV, Mihai Morar.

Nu se aștepta ca relația să meargă atât de departe și a precizat că nunta, care a început cu cină de repetiție, a durat trei zile, nu înainte de a avea loc și petrecerea burlăcițelor, alături de prietenele sale, în Las Vegas. Luna de miere au petrecut-0 la un resort de lux din Miami.

Acum, a venit în România ca să susțină examenul de master, după care se va întoarce la soțul ei… de doar 20 de zile.

FOTO – Antena Stars & Arhivă personală; Twitter


Citește și: Psihologul Libertatea, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: ”Va lupta folosind energia uriașă a instinctului disperării”


 

Citește mai multe despre iasmina milutinovici, Mihai Morar, antena stars și rai da buni pe Libertatea.

Comentarii