Mergi direct la conținut »
VIDEO. Ana Maria Barnoschi și Bursucu, la „Interviurile Libertatea”. Cei doi colegi au acceptat provocarea „Am/N-am”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO. Ana Maria Barnoschi și Bursucu, la „Interviurile Libertatea”. Cei doi colegi au acceptat provocarea „Am/N-am”

VIDEO. Ana Maria Barnoschi și Bursucu, la „Interviurile Libertatea”. Cei doi colegi au acceptat provocarea „Am/N-am”

Ana Maria  Barnoschi și Bursucu au venit la „Interviurile Libertatea”. Cei doi colegi au acceptat provocarea „Am/ N-am” și fac dezvăluiri despre viața lor intimă, detalii picante din carieră și povestesc despre lucruri nemaiștiute despre ei.

De Denisa Macovei,

Ana Maria Barnoschi și Bursucu formează un cuplu…de prezentatori de aproape trei ani, timp în care au devenit și prieteni buni. Cei doi au acceptat provocarea lansată de Libertatea, de a răspunde în direct la cele mai intime întrebări legate de viața lor amoroasă, dar și profesională. Invitați în studiul Ringier, cei doi vorbesc și despre noul sezon „Roata Norocului” unde sunt colegi.

Ana Maria Barnoschi și Bursucu vin la „Interviurile Libertatea”

Pe cei doi nu îi leagă doar job-ul în televiziune, ci și pasiunea pentru dans. În timp ce Ana este pasionată de streetdance și a apărut în videoclipurile mai multor artiști români, Bursucu a fost dansator și coregraf pentru show-ul „Dansez pentru tine”

 

Close
Închide
  Close