MENIU CAUTĂ
05 Iul. 2018 12:27

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital. I s-a făcut rău la filmări

Distribuie

Impresara Anamaria Prodan a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Floreasca. Vedetei i s-a făcut rău la filmările pentru emisiunea pe care o prezintă la Pro TV.

Momente dificile pentru Anamaria Prodan. Impresara a ajuns joi la spital. Potrivit wowbiz.ro, Anamaria Prodan s-a simțit rău la filmările pentru emisiunea Gospodar fără pereche, pe care o moderează la Pro TV.

Aflată la filmări lângă Călărași, Anamaria Prodan a acuzat dureri de cap și stări de vomă.

„După ce a stat  două ore în mașină cu telefonul în mână, Ana a coborât și a mers direct către producătorul emisiunii. Au discutat preț de câteva secunde și apoi impresara a revenit la autoturismul cu care se deplasa. Spre surprinderea echipei, palidă și fără vlagă, ea a plecat în trombă direct la Spitalul Floreasca, la Urgență”, au declarat surse de la fața locului.

„Ana  a început în forță noul sezon al show-ului matrimonial, dar problemele medicale nu îi dau pace. Acum, toată echipa stă lângă ea la Spitalul Floreasca și spera ca vedeta să nu aibă ceva mai grav”, au mai spus acestea.


Citește și: VIDEO/ Codul penal – cei 9 minoritari care au făcut majoritatea. ”Dar ce, trebuie să-ți dau ție explicații?”


 

Citește mai multe despre dureri de cap, Gospodar fara pereche și Spital pe Libertatea.

Comentarii