MENIU CAUTĂ
30 Aug. 2018 09:07

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul un corp perfect la 47 de ani. “Și așa îmi comentează toți că îmi photoshopez pozele”

Distribuie

Anamaria Prodan a dezvăluit secretul un corp perfect la 47 de ani, după ce a fost acuzată că își prelucrează pozele postate pe contul de socializare. Impresara este foarte mulțumită de felul în care arată.

„Vreau să îmi fac un abdomen perfect, că și așa îmi comentează toți că îmi photoshopez pozele. Nu am burtă, că de-aia fac tratamente. Știu că la 47 de ani arăt perfect. Nu mă dau pe una de 20 de ani.  Merg la sală, mănânc bine, ard mult când mă enervez. Toate femeile care trec de 45 de ani ar trebui să aibă grijă de ele.

M-am făcut de 100 și ceva de kilograme în fiecare sarcină. Am pus dublul kilogramelor pe care le aveam, în fiecare sarcină. Îmi fac un tratament cu colagen care ține tot anul, se face o singură dată pe an. Am grijă de mine pentru că îmi place, e o formă de respect și pentru telespectatori, noi trebuie să arătăm bine la televizor și să nu ne expunem problemele, noi trebuie să zâmbim mereu! Fetele mele arată bine și trebuie să țin pasul, vreau ca fetele mele să fie mândre, Luca face 17 ani, trebuie să se mândrească cu mama lui vitregă' a povestit Anamaria Prodan, la tv.

Citește și

SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

The New York Times: Rudy Giuliani spune că scrisoarea trimisă în România nu are legătură cu administrația SUA

Citește mai multe despre Corp, perfect și secret pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii