MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2018 09:44

Anamaria Prodan, goală în așternuturi. Impresara e mai sexy ca niciodată

Distribuie

Anamaria Prodan a făcut publică o imagine în care apare într-o ipostază mai mult decât provocatoare.

Anamaria Prodan s-a fotografiat goală sub așternuturi și a dat publicității imaginea respectivă pe contul ei de pe o rețea de socializare.

Impresară s-a fotografiat în pat, acoperită peste bust, însă se vede foarte clar că nu poartă sutien.

Ipostaza sexy în care Anamaria Prodan s-a pozat a fost pe placul numeroșilor ei fani, care au complimentat-o pentru felul în care arată.

„Ești foarte frumoasă”, „Superbă”, „Sexy”, „Minunată”, „Așa frumoasă??? Wow”, „Ești foarte frumoasă”, „Superbă femeie”, „Foarte frumoasă arătați”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă de la admiratorii ei.

Anamaria Prodan este cunoscută în lumea showbiz-ului românesc ca impresară, vedetă TV și prezentatoare. Anamaria Prodan este moderatoarea show-ului Gospodar fără pereche, de la Pro TV. În viața personală, Anamaria Prodan este căsătorită cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, împreună cu care are un băiat. Ambii au mai fost căsătoritți și au copii din mariajele anterioare.


Citește și: INVESTIGAȚIE LIBERTATEA: Un predator sexual care a agresat o tânără de 20 de ani n-a fost urmărit de procurori pentru că ”liftul blocului cu interfon nu e un loc public”!


 

Citește mai multe despre goala pe Libertatea.

Comentarii