MENIU CAUTĂ

Anca, fiica cea mare a Ionelei Prodan, se afla în SUA când a murit mama sa

Distribuie

Anamaria Prodan a anunțat pe Facebook, în seara zilei de luni, 16 aprilie, că mama sa a părăsit această lume, dar sora ei, Anca, fiica cea mare a Ionelei Prodan, se afla în SUA când a murit mama lor.

Ionela Prodan a murit, în vârstă de 70 de ani, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale.

De-a lungul anilor, cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a adunat o avere impresionantă, dar cele mai importante două comori erau fiicele sale, Anamaria și Anca.

De altfel, fiica sa cea mare, impresara Anamaria Prodan, a decis să petreacă Paștele la spital, alături de mama sa, fără să mai meargă la Dubai, acolo unde se află soțul său, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Doar că… „în urmă cu câteva zile, Ionela Prodan i-a spus Ancăi să plece acasă, la Las Vegas, SUA, pentru că ea este mai bine. Lucru care se putea observa, fiindcă reacționa la tratament. Optimistă, fiică ei a ascultat-o și după ce s-a consultat cu Anamaria, sora să mai mică, a luat avionul spre Statele Unite. Acum, este pur și simplu distrusă. Își reproșează că nu a rămas până în ultima clipă lângă mamă ei”, au dezvăluit persoane din familie, exclusiv, pentru Wowbiz.ro.CITEȘTE ȘI… Miniștrii de Externe din Uniunea Europeană au discutat la Bruxelles despre situația din Siria. Europa avertizează regimul Assad 

Citește mai multe despre ionela prodan și Deces pe Libertatea.

Comentarii