De Andreea Romaniuc Archip,

Anca Serea poate fi considerată mama-eroină din showbiz, întrucât are o familie numeroasă, iar ea de fiecare dată a reușit să își recapete formele de invidiat. Spre deosebire de alte gravide din showbiz care și-au schimbat hainele întrucât sarcina le-a transformat radical trupul, soția lui Adrian Sînă nu a făcut investiții de acest gen. Susține că nu a fost nevoie deocamdată.

„Nu mi-am schimbat garderoba absolut deloc. Sunt norocoasă până acum, dar probabil că spre finalul sarcinii o să fie cazul”, a declarat, pentru Libertatea, Anca Serea.

Vedeta va deveni pentru a șasea oară mamă la finalul lunii iulie, început de august, când va decide bebelușa să o cunoască.

Anca Serea își va cunoaște fetița peste aproximativ o lună și jumătate

Poartă din iubire hainele lui Adi

Anca Serea recunoaște că i se întâmplă, uneori, să dea iama prin hainele jumătății sale. Nu o face pentru că simte nevoia de îmbrăcăminte mai lejeră, ci pentru a-l simți aproape.

„Da, port din când în când câte o cămașă de-a lui Adi, dar nu frecvent. Port pentru că mi-e drag, îți dai seama, când iubești pe cineva mai simți așa nevoia să mai porți câte ceva”, ne-a povestit ea.

Fosta prezentatoarea TV nu mai contabilizează kilogramele acumulate până în prezent. La un moment dat luase 4 kg în greutate. „Eu sunt norocoasă, pentru că nu am purtat niciodată haine extrem de mulate, poate câte un body ceva, dar am putut întotdeauna să îmbrac și lucruri pe care le purtam înainte de a fi însărcinată. Nu știu câte kilograme m-am îngrășat, pentru că nu mă cântăresc, dacă încă încap în hainele inițiale, ăsta e un semn bun”, a adăugat mămica-eroină.

Supraviețuitor al Holocaustului, Leonard Zaicescu își povestește viața, spaimele și speranțele
Recomandări

Supraviețuitor al Holocaustului, Leonard Zaicescu își povestește viața, spaimele și speranțele

Adrian Sînă și Anca Serea alături de fiica lor, Ava.

În copilărie, vedeta era complexată de faptul că era prea slabă. La îndemnul fratelui său, Anca a participat în tinerețe la un concurs de frumusețe care i-a schimbat radical viața. Ea a câștigat Elite Model Look, eveniment care i-a facilitat intrarea în showbiz la acea vreme.

Foto: Dumitru Angelescu/ Facebook

Citește și: INTERVIU / Reacția fabuloasă a Roxanei Andreea Rotaru, fata din Onești care l-a cucerit pe milionarul american Jay B Linville: ”Am și eu un noroc și s-au c…t polițiștii pe el!”. Fata relatează cum a fost ”tăvălită” și încătușată

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci