Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andra a devenit una dintre cele mai bogate soliste din România

Andra a devenit una dintre cele mai bogate soliste din România

Născută în Câmpia Turzii, Andra a făcut tot posibilul să se facă remarcată şi la Bucureşti, unde, zic ardelenii, “aici se învârte magiunul”, aşa că, ajutată de tatăl ei, Alexandru Mihai, care i-a fost şi impresar, şi bodyguard, visul puştoaicei de atunci a prins contur. N-a fost concurs muzical pentru tinere talente de unde ea să nu plece fără premiul cel mare. Apoi, la numai 14 ani, Andra a intrat în vizorul lui Costi Ioniţă, cu care a avut câteva colaborări benefice. A fost criticată adesea din cauza ţinutelor vestimentare de scenă, considerate de criticii de modă drept total neinspirate, însă ei nu i-a păsat, mizând în continuare pe voce.
Acum, la 13 ani de la debutul în showbiz, soţia lui Cătălin Măruţă se bucură de o popularitate de invidiat, iar concertele numeroase i-au adus o căruţă de bani. Apropiaţii ei susţin că anul acesta a rotunjit bugetul familiei cu încă 300.000 de euro, Andra ajungând să facă primul milion de euro, o performanţă greu de egalat de un alt artist român.

Ei au câştigat 300.000 € numai în 2013

Smiley , 30 ani, e unul din puţinii artişti pentru concertele căruia programările se fac selectiv, cu multe luni înainte. Cu un onorariu de circa 7.000 de euro, Smiley şi trupa sa au făcut anul acesta circa 300.000 € numai din concerte.
Connect-R, pe numele său Ştefan Relu Mihalache, a adunat şi el în jur de 300.000 de euro numai din concerte, bani din care vrea să-şi cumpere un apartament, căci locuieşte cu soţia într-o garsonieră. “N-a dormit” nici vara trecută, nici nopţile din anul acesta, dar a meritat căci a strâns cât alţii într-o viaţă.
ŞTIAI că ANDRA mai are DOUĂ SURORI? Uite cum ARATĂ TINERELE din familia VEDETEI! FOTO

Close
Închide
  Close