Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă. Artista i-a lăsat pe toți mască

Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă. Artista i-a lăsat pe toți mască

Andreea Antonescu a surprins pe toată lumea atunci când a acceptat provocarea de a realiza un pictorial special, la final de an.

De Livia Lixandru,

Într-un cadru pitoresc de munte, jumătatea trupei Andre a strălucit în zece rochii de mireasă, într-un pictorial pentru revista Ghidul Miresei.

Publicația va fi lansată în cadrul celui mai mare târg de nunți  ce va avea loc în perioada 22- 24 noiembrie la Romexpo, acolo unde Andreea Antonescu va defila în rochie de mireasă în cadul unei prezentări de modă.

„Când am inceput acest shooting, credeam că nu voi ajunge să îmbrac vreodată rochia de mireasă, iar până la finalul ședinței foto, cu fiecare creatie cu care pozam, convingerea mea a scăzut din ce în ce mai tare.

Ce se va întâmpla pe viitor vom vedea, dar…dacă e să se întâmple marele eveniment, să știți că v-am făcut deja program.

Din buchetul de mireasă nu ar trebui să lipsească orhideele și lăcrămioarele care sunt de departe florile mele preferate și cu siguranță, cele din urmă ar trebui să se regăsească!”, a declarat Andreea Antonescu pentru sursa citată.

Close
Închide
  Close