Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan și-a ales domnișoarele de onoare pentru nunta cu George Burcea Galerie foto
7imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Andreea Bălan și-a ales domnișoarele de onoare pentru nunta cu George Burcea

Cântăreața Andreea Bălan și-a ales domnișoarele de onoare. Artista se cunună religios duminică.

Duminică, 15 septembrie, Andreea Bălan, în vârstă de 35 de ani, și soțul ei, actorul George Burcea, în vârstă de 31 de ani, își creștinează fetița cea mică, dar fac și nunta, nași fiindu-le Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

Vedeta și-a ales domnișoarele de onoare. Acestea sunt fetele fetele din trupa de dans a Andreei Bălan.

Artista s-a fotografiat alături de domnișoarele ei de onoare înainte de nunta din weekend.

„Fetele mele și colegele mele de scenă reprezintă a 2-a mea familie. Cu ele mi-am petrecut ultimii 10 ani în concerte și îmi știu viața cu bune și cu rele, au fost lângă mine mereu la bine și la greu și mi-au oferit sprijin și încurajare atunci când au existat momente triste în viața mea.
Le iubesc enorm, le prețuiesc și în ziua cea mare ele îmi vor fi sprijin și domnișoare de onoare???❤️”, a explicat vedeta.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan a anunțat că este căsătorită cu actorul George Burcea in luna martie a anului 2017Cei doi au împreună o fetiță, EllaÎn data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. După nașterea celei de-a doua fetițe, artista a avut mari probleme de sănătate.

Close
Închide
  Close