MENIU CAUTĂ

VIDEO EXCLUSIV/ Motivul pentru care Andreea Bălan și soțul ei au renunțat la discuțiile în contradictoriu. ”Noi suntem un cuplu unit de un copil”

Distribuie

Andreea Bălan și George Burcea, soțul său, s-au căsătorit în urmă cu mai bine de un an, în lipsa părinților. Ei nu s-au mai certat de când în viața lor a apărut micuța Ella.

Andreea Bălan și George Burcea, soțul său, au o căsnicie de invidiat. De când au devenit părinți, nu doar viața lor s-a schimbat radical, ci și relațiile dintre ei. Artista a mărturisit că de când a venit pe lume micuța Ella, nu mai are nicio discuție în contradictoriu cu tatăl fetiței sale. Motivul?

”De când a apărut Ella pe lume nu mai avem nicio discuție în contradictoriu. Înainte existau, nici nu ne cunoșteam prea bine. Apoi ne-am dat seama că avem un țel comun și că nimic nu mai contează decât fericirea ei. Noi am fost un cuplu unit de copil, nu unul destrămat, cum se întâmplă în alte cazuri”, a declarat Andreea Bălan pentru Libertatea.

Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea

Aceasta nu a ascuns faptul că și-a dat seama că George este potrivit pentru ea încă de la începutul relației lor.

”Fiecare om trebuie să treacă printr-o experiență de viață să-și dea seama de ce are nevoie. Eu mi-am dat seama că George este potrivit pentru mine”, a adăugat aceasta.

Care e secretul unei căsnicii perfecte

Andreea a mai spus că faptul că ea și soțul său au foarte multe lucruri în comun contează foarte mult în căsnicia lor:

”E firesc să ne sfătuim, ne ajutăm reciproc nu doar acasă. Dacă eu am un videoclip de filmat, el mă ajută cu producția. Trebuie să ai niște scopuri comune. Nu să lucrezi împreună, acolo ar interveni monotonia și enervarea. Eu am căutat pe cineva cu care să mă înțeleg și la acest capitol. Toate relațiie mele au fost cu artiști”.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Adela Popescu a fost săracă în adolescență. ”Tot liceul am purtat haine de împrumut”

Citește mai multe despre Andreea Bălan, George Burcea și casnicie pe Libertatea.

Comentarii