MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2017 21:00

Andreea Bănică nu bea apă. „Am senzația că îmi e rău”

Distribuie

Andreea Bănică nu bea apă. Cântăreața a mărturisit cum se hidratează.

Cântăreața Andreea Bănică, care și-a botezat cel de-al doilea copil în luna mai a acestui an, a dezvăluit că nu poate bea sub nicio formă apă plată. Cum are nevoie de hidratare, artista, care o va înlocui pe Ilinca Vandici la cârma emisiunii „Bravo, ai stil”, recurge la un suc natural pe bază de cătină.

„Așa cum am mai spus de câteva ori, nu pot să beau apă plată. Știu că apa nu are gust, dar chiar și așa insipidă, eu nu pot să o consum. Dacă beau apă, am senzația că îmi e rău. Știu cât de importantă este hidratarea pentru organism, așa că încerc să suplinesc absența apei din organism. În timpul sarcinii, am avut mare noroc că a fost sezonul pepenilor și mâncam foarte mult pentru a mă hidrata. Când mergeam la concerte, opream mașina peste tot pe unde vedeam pepeni și făceam plinul!

Acum folosesc o altă metodă, la fel de naturală și benefică organismului: beau apă cu sirop de cătină. Dacă nu pot bea apă completez cu un astfel de siropel, ca să mă mint, oarecum. Decât să beau sucuri din comerț, care au foarte mult zahăr, prefer să beau ceva natural. Pun siropul în apă și beau 2-3 sticle pe zi. Am un prieten foarte bun la Târgu Jiu care îmi aduce destul de des siropul de cătină, preparat chiar de el. Am mare încredere în acest sirop și îi dau chiar și Sofiei”, a declarat Andreea Bănică.

Andreea Bănică nu bea apă. S-a informat despre beneficiile cătinei

„Unul dintre cele mai importante beneficii ale cătinei este acela că îți ajută organismul, fără a-ți afecta organele interne, precum ficatul.

Cătina conține aportul de vitamine, nutrienți, minerale și fibre care îi sunt necesare organismului nostru pentru a putea funcționa optim. De asemenea, ea este bogată în antioxidanți naturali și uleiuri esențiale care sunt foarte greu de găsit în stare naturală în alte alimente.

Cătina poate fi folosită cu succes pentru cure de detoxifiere sau pe post de accent cicatrizant”, a încheiat cântăreața.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii