MENIU CAUTĂ

Andreea Esca, mesaj dur pe contul de socializare. „Cât costa să n-ai niciun Dumnezeu???”

Distribuie

Andreea Esca a postat un mesaj pe contul de socializare, după ce s-a spus că are afacere cu produse pentru slăbit. Vedeta este revoltată și nu înțelege cum oamenii pot lansa o asemenea știre falsă.

Andreea a ținut să își asigure prietenii virtuali, că nimic din ce s-a spus nu este adevărat, așa că a scris un mesaj pe contul de Facebook.

„Văd pe Facebook o mulțime de postari despre mine care am nu știu ce afacere cu produse de slăbit! Și acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o știre falsă, o escrocherie, deci nu vă lasați păcăliți! Chiar și după zeci de ani de trăit in media, nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simț… Oare au si ei familii, copii, prieteni? Cat costa să n-ai niciun Dumnezeu?????”, a scris Andreea Esca pe contul de socializare.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN CHIȘINĂU/ În fața unei crize politice fără precedent, moldovenii încearcă să-și păstreze măcar simțul umorului. Gluma străzii: „Avem două Guverne, în caz că unul se strică”

Comentarii