MENIU CAUTĂ

Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru dau startul unui nou sezon „Se strigă darul”

Distribuie

Sâmbătă, 15 iunie, la ora 20:00, Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru dau startul unui nou sezon fabulos al emisiunii “Se strigă darul”, cu și despre cele mai frumoase tradiții de la nunțile din România.

Prima ediție îi prezintă pe Sarah și Gabriel, care își încep fascinanta poveste de dragoste tocmai în Singapore, acolo unde, alaturi de parintii lor, devin actori intr-un film de scurtmetraj, care prezintă felul în care cele doua familii și-au dat acordul pentru nunta celor doi tineri. Finalul poveștii a culminat cu o cina romantica, pe plaja, în Thailanda și cu o cerere în căsătorie.

Luxul este cuvântul de bază care descrie nunta la care vor ajunge sâmbata Andreea Mantea și Mihai Mitoseru. Coordonatele nunții intr-o comunitate extrem de înstărită se inscriu intr-un  program artistic rafinat, o rochie de mireasa de aproape 30.000 de dolari , dar și meniuri alese.

„De când mi-am dorit să vin la mireasa mea și sa o găsesc la castel. Mireasa mea este o printesa. Din cate stiu, acest castel a fost daruit de de către un baron pentru iubita sa, în anul 1903. Va dati seama ce superb este înauntru?! Am mai avut noi așa nuntă până acum? M-au luat emotiile…”, spune Andreea Mantea.

Citește și

Bani și oferte limitate pentru cei care au vrut să cumpere televizoare prin Programul ”Rabla la electrocasnice”. Administrația Fondului de Mediu a schimbat regulile înainte de lansare pentru că au cerut producătorii

Citește mai multe despre Andreea Mantea și se striga darul pe Libertatea.

Comentarii