MENIU CAUTĂ

Andreea Mantea și Victor Slav, la ultima emisiune. Ce au transmis cei doi prezentatori

Distribuie

Andreea Mantea și Victor Slav și-au luat la revedere de la telespectatorii lor. Emisiunea pe care o moderează la Kanal D și-a încheiat sezonul.

Joi seară, Andreea Mantea și colegul ei, Victor Slav, au fost extrem de emoționați. Cei doi au încheiat sezonul emisiunii pe care o moderează la Kanal D. Potrivit unor informații recente, se pare că Andrea Mantea și Victor Slav nu vor mai avea emisiunea Wowbiz din toamnă, dar echipa care se ocupa de emisiune va rămâne la Kanal D.

În ediția de joi a emisiunii, ultima de altfel, Andreea Mantea și Victor Slav și-au luat la revedere de la telespectatori și au fost mai emoționați ca niciodată.

„Am un nod în gât…  Mă înclin încă o dată în fața dumneavoastră și vă mulțumesc din tot sufletul și din toată inima, căci fără de dumneavoastră nu am fi ajuns aici. Iată că toate au un început, toate au un final. Trebuie să vină și vacanța pentru noi. Pentru mine sunteți WOW”, a declarat Andreea Mantea.

La rândul lui, Victor Slav a spus:

„Și pentru mine, bineînțeles… Concediu plăcut celor care sunt în concediu și celor care urmează să intre în concediu. celor care au avut concediu, spor la muncă. Numai bine, vă iubim”.

Și înainte de ultima emisiune, cei doi au făcut declarații.

„Noi de obicei avem costume. de obicei, nu ne întrebăm unul pe altul, dar ne potrivim. Avem un simț, o chimie. Când eu simt să mă îmbrac în negru, ea se îmbracă în roșu. Când simt să mă îmbrac în roșu, ea nu se îmbracă în alb. Mie nu îmi place roșu-alb”, a dezvăluit Victor Slav.

„Ar fi fost bine să ne păcălească într-un fel. Cred că acesta este singurul lucru care mă îmbărbătează, de fapt și de drept, pentru că știu că începe vacanța. O să petrec mai mult timp cu David, pentru că și așa în ultima perioadă el s-a obișnuit să vină și să stea pe aici. Da, acesta este singurul gând care mă îmbărbătează și care mă face să fiu fericită, să nu fiu tristă pentru că mă despart de telespectatori. pentru că trebuie să luăm și noi vacanță. Ce-i prea mult strică.

Plec direct în Turcia, acum la 6:00 dimineața. Nu mi-am făcut bagajul, dar eu plec. Astăzi a fost așa pentru mine… ca să nu simt că e ultima zi, mi-am lăsat toată treaba pe astăzi. Și de azi dimineață doar am alergat ca o furnicuță. Agitație maximă, m-am pregătit ca pentru vacanță. Doar-doar să nu mă gândesc că este ultima zi pentru că eu sunt mai emoțională, cu toții mă cunosc. A fost cel mai bun sezon din toate timpurile. Ideea este că a fost un sezon foarte plin, extrem de plin și frumos și curat. A avut de toate”, a afirmat Andreea Mantea.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/Un zâmbet mai puternic decât moartea. Lecția Zorba sau bunicul care și-a smuls nepotul din ghearele flăcărilor și-a fugit cu el în mare


 

Citește mai multe despre Declarații, dezvaluiri și wowbiz pe Libertatea.

Comentarii