MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2018 08:39

Andreea Mantea, primele declarații despre Victor Slav, după ce s-a spus că sunt împreună. “Facem o treabă bună împreună “

Distribuie

Andreea Mantea, primele declarații despre Victor Slav, după ce s-a spus că sunt împreună. Prezentatoarea de la Kanal D a ținut să pună capăt zvonurile, după ce lucrurile au luat o întorsătură neobișnuită.

„Intre mine si Victor Slav NU exista nicio alta legatura in afara de cea profesionala! Nu am avut, nu avem si nici nu o sa avem o relatie, pentru ca nu este cazul! Suntem colegi de platou, la o minunata emisiune, unde facem o treaba foarte buna impreuna! Doar atat!”, a explicat Andreea Mantea pentru WOWbiz.ro.

Andrea Mantea și Victor Slav sunt colegi la emisiunea pe care o moderează la Kanal D. După ce Victor Slav s-a separat de Bianca Drăgușanu, au existat voci că acesta va forma un cuplu cu colega lui de emisiune, Andreea Mantea.

Citește și

ANCHETĂ/ Ștrand ca centru social și mulți șefi la Societatea de Transport Public Timișoara, în timp ce în tramvaie plouă peste călători – FOTO

Citește mai multe despre Declarații pe Libertatea.

Comentarii