MENIU CAUTĂ
15 Iul. 2015 14:37 , de Alina Serea

Andreea Marin vorbește franc despre relația ei cu Tuncay. De ce nu a vrut să se mute în Turcia

Distribuie

Andreea Marin pare mai îndrăgostită și mai fericită ca niciodată, iar diferența de vârstă dintre ea și soțul ei pare să fie unul dintre motive.
'Dacă ai un om mai tânăr ca tine, omul acesta are entuziasmul vârstei lui, iar entuziasmul te împinge de la spate. De la o vârstă, apare blazarea, greu ne mai schimbă cineva obiceiurile, iar dacă alături de tine e un om care încă n-a intrat în aceste obiceiuri, are mult entuziasm, vrea să facă lucruri noi şi atunci te face şi pe tine să vrei asta.Văd în el un bărbat mult mai matur decât vârsta pe care o are în buletin. Noi nu simţim diferenţa de ani nici fizic, nici în deciziiile noastre', a declarat Andreea Marin la ProTv.
Andreea nu a ezitat să vorbească nici despre motivul pentru care a luat decizia să rămână în România, nu să se mute în Turcia, țara de unde provine soțul ei.
'Nu aş fi fost dispusă să mă mut în Turcia şi pentru asta îi mulţumsc foarte mult. Asta din cauza fetiţei, care trebuie să fie aproape şi de tatăl ei”, a explicat Andreea Marin.
 

Comentarii