Mergi direct la conținut »
Andreea Raicu lansează cel de-al doilea proiect de suflet
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Andreea Raicu lansează cel de-al doilea proiect de suflet

Andreea Raicu lansează cel de-al doilea proiect de suflet pentru publicul larg, în București. Cartea „Descoperă-te” vine ca un îndemn pentru femeile care simt nevoia de linisșe și echilibru. Acest volum este rezultatul a numeroase trăiri pe care autoarea a învățat să le gestioneze și să ajungă să aibă o liniste interioara aparte.

Cartea va fi lansata în data de 4 decembrie la Cărturești. Împlinirea nu stă în relația cu cântarul, frumusețea autentică nu își dă întâlnire cu bisturiul, iar micile lucruri pe care oamenii le consideră defecte fizice au mai mult farmec decat perfecțiunea construită ca un castel din farduri, fond de ten și pudra. Este mărturisirea uneia dintre cele mai stilate femei din Romania, care a dat lupta incrancenata pentru imaginea fara cusur de pe ecrane și din revistele glossy pe bucuria nepretuita de a fi ea însăși, în echilibru cu propriul corp si spirit.

“E important să învățăm să ne găsim liniștea interioara, să ne oprim și să vedem ce este înauntrul nostru, să ne intrebam ce ne place, ce ne dorim, ce ne face fericiți.” este mesajul Andreei Raicu.

Citește și

Lovesc pe „zebră” și conduc! Șoferii vinovați sunt iertați de justiție și rămân nestingheriți la volanul mașinii

Close
Închide
  Close