De Madalina Ciodaru Burada,

Andreea și Daniel au plecat într-o vacanță romantică la Istanbul, unde s-au cazat la un hotel de lux și de unde au publicat o fotografie care i-a înduioșat pe toți prietenii lor virtuali.”Vă iubesc, viața mea!”, a scris el lângă o fotografie publicată pe o rețea de socializare, în care apare ținând o mâină pe burtica de gravidă a iubitei lui. ”Și noi te iubim, tati”, a răspuns bruneta. Cum formele deja arată că este însărcinată, Andreea nu s-a mai ferit și a confirmat, indirect, sarcina, mulțumindu-le celor care au felicitat-o pentru că va fi mămică.

Andreea și Daniel au planuri mari. Ei vor să se căsătorească în curând și să o boteze împreună pe fetița Sânzianei Buruiană. ”Andreea Tonciu cu iubitul ei mi-au propus să fie nași, pentru că relația a evoluat repede”, a spus recent Sânziana, care va avea astfel două perechi de nași la botezul micuței ce urmează să vină pe lume.
  Andreea Tonciu, GOALĂ ÎN PAT cu noul ei iubit! Imaginea asta este chiar indecentă | FOTO ÎN ARTICOL Andreea a vorbit de curând despre noua ei relație, declarându-se extrem de îndrăgostită. „Este un băiat foarte frumos, primul bărbat din viața mea despre care pot să spun că este frumos. Ne înțelegem foarte bine, suntem la început. Este cuminte. Eu am bani, așa că nu contează dacă are sau nu bani. Normal că are. El e mai mic decât mine. Urmează să ne mutăm împreună. E primul băiat de care m-am îndrăgostit după o relație de 7 ani”, a spus Andreea Tonciu, la Antena Stars. S-a aflat! Când și-a pierdut virginitatea Andreea Tonciu

Motivul incredibil care determinat-o pe Kim Clijsters să revină pe teren după 7 ani. Sorana Cirstea!
GSP.RO

Motivul incredibil care determinat-o pe Kim Clijsters să revină pe teren după 7 ani. Sorana Cirstea!

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții