Mergi direct la conținut »
Angela Similea își presează nepoata din America să facă un copil! Vrea să crească strănepoți
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Angela Similea își presează nepoata din America să facă un copil! Vrea să crească strănepoți

Angela Similea își presează nepoata din America să facă un copil! Vrea să crească strănepoți

A dat prioritate carierei și când a devenit mamă, și când a devenit bunică. Acum, că și-a anunțat retragerea din muzică, Angela Similea vrea să se dedice creșterii strănepoților, așa că pune presiune pe Grace, nepoata ei, să facă mai repede copii.

De Petre Dobrescu,

Angela Similea, 72 de ani, a decis să pună punct carierei pentru a fi mai aproape de cei dragi – fiul ei, Sorin Hilgen, și fiica acestuia, Grace, stabiliți în America. Doamna muzicii ușoare este în special atașată de nepoata ei.

Grace are acum 22 de ani și este o tânără încântătoare, care știe ce vrea de la viață. O contribuție importantă în dezvoltarea ei ca om a avut-o chiar bunica, artista fiindu-i de multe ori a doua mamă, umărul pe care nepoata sa a plâns atât la necaz, cât și la bucurie.

Angela Similea își sfătuiește nepoata din America să facă un copil

Angela Similea își dorește să devină străbunică

“Este cea mai importantă femeie din viața mea. Este iubitoare și generoasă. Angela m-a învățat să fiu cinstită, să iert și să muncesc mult pentru viitorul și fericirea mea”, mărturisea Grace în Libertatea, în singurul interviu pe care l-a dat vreodată despre bunica sa.

În prezent, între cele două există o relație specială. Potrivit apropiaților, artista își dorește un strănepot de la Grace, care este foarte îndrăgostită de o bună perioadă. O încurajează să devină mamă și s-a angajat să-i fie aproape, să o ajute să-și crească bebelușul.

Angela Similea își presează nepoata din America să facă un copil

Grace este frumoasa nepoată a celebrei cântărețe

N-a ratat evenimentele importante din viața nepoților

În anii trecuți, chiar dacă se afla în România și era în plină activitate, Angela Similea nu a ratat evenimentele importante din viața celor doi nepoți ai săi, Grace și Christian, copiii fiului ei, Sorin, stabilit în Sudbury, Massachusetts.

A fost prezentă la aproape toate zilele lor de naștere, inclusiv la sărbătorirea majoratului lui Grace. De asemenea, și-a însoțit nepotul când a depus jurământul și s-a înrolat la Pușcașii marini.


„Gaura neagră” de la Aeroportul Otopeni: „Într-un an de zile „s-au evaporat” 170 de cărucioare de bagaje!

 
 
Close
Închide