Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anna Lesko s-a pozat goală și a transmis un mesaj uimitor. „Nu sunt un exemplu de urmat”

Anna Lesko s-a pozat goală și a transmis un mesaj uimitor. „Nu sunt un exemplu de urmat”

Anna Lesko și-a surprins din nou fanii de pe contul de socializare, după ce s-a pozat goală și a publicat imaginile. Mai mult, aceasta a scris și un mesaj, în care recunoaște că nu este un exemplu de urmat.

De Livia Lixandru,

„Nu sunt un exemplu de urmat! Cu trecerea timpului, nu mă mai simt de parcă ar trebui să mă justific. Suntem diferiți și frumoși în felul nostru. Aaaa, poți tine cont de anumite aspecte, să vezi dacă rezonează în context cu tine.

Poate ce mie îmi priește, pe tine te dezavantajează. Femeile care se dau drept exemplu și se bat cu pumnii în piept că sunt demne de urmat în toate cele, nu îmi prezintă încredere. Am întâlnit suficiente la viața mea. Astazi, ea daca este „combinată” cu un fotbalist o vei vedea negresit pe stadion, în plină acțiune.

După, se îndrăgostește de altul, un actor, o vei vedea în public aplaudând cel mai zgomotos posibil. S-a despărțit și de acesta și s-a îndrăgostit de un patron de club, o vei vedea non-stop acolo, să nu-i scape ceva…. Dacă o întrebi, îți va răspunde că stie bine directia dar in realitate este foarte derutataă.

În fine, ca să scurtez, fi mai inventiva de atat! Fi mai dibace. Urmărește fenomenul, ce se întamplă în jurul tau.

Analizează-te pe tine în diferite contexte. URMĂREȘTE -TE PE TINE,  NU PE CINEVA! Și atunci, ai să te îndrăgostești de tine”, a scris Anna Lesko pe Facebook.

Close
Închide
  Close