Mergi direct la conținut »
Antonio Banderas s-a confesat. Cum i s-a schimbat viața după infarct
Entertainment Libertatea > Entertainment > Antonio Banderas s-a confesat. Cum i s-a schimbat viața după infarct

Antonio Banderas s-a confesat. Cum i s-a schimbat viața după infarct

Reputatul actor spaniol Antonio Banderas a explicat cum s-a schimbat viața sa după ce a suferit un infarct în urmă cu doi ani.

De Dana Aramă,

Starul Antonio Banderas, în vârstă de 58 de ani, a trecut prin momente dificile în anul 2017, atunci când a suferit un infarct. Despre cum l-a marcat situația prin care a trecut a vorbit celebrul actor spaniol.

„În urma acelui infarct mi-am dat seama cât de fragilă este viața. Am fost la un pas de moarte. Unica certitudine din viață este moartea”, a declarat Antonio Banderas, potrivit laverdadnoticias.com.

Actorul a mărturisit că înainte de a face infarct a avut o mulțime de semnale care i-au dat de înțeles că existau anomalii cardiace, însă nu le-a acordat prea mare atenție. Chiar și regizorul Pedro Almodovar, care a lucrat în acea perioadă cu starul și-a dat seama că ceva nu era în ordine cu acesta.

În prezent, Antonio Banderas se află în turneu de promovare cu pelicula „Dolor y gloria”, regizată de Pedro Almodovar. Pentru a intra cât mai bine în pielea personajului pe care îl interpretează, Antonio Bandera a fost nevoit să slăbească șapte kilograme. A reușit cu ajutorul dietei și prin sport. De altfel, acum, Antonio Banderas are un stil de viață cât se poate de sănbătos.

„Viața se vede altfel după ce ai suferit un infarct„, a afirmat el.

FOTO: Hepta

Citește și: O profesoară de matematică a gândit o aplicație care le permite elevilor să evalueze un curs! „Cât de bună a fost lecția pe care am predat-o?”

 

Close
Închide
  Close