Mergi direct la conținut »
Are nevoie de bani să-și opereze copilul! Acesta este motivul pentru care Kamara a decis să semneze cu Pro TV și să participe la emisiunea-concurs Ferma
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Are nevoie de bani să-și opereze copilul! Acesta este motivul pentru care Kamara a decis să semneze cu Pro TV și să participe la emisiunea-concurs Ferma

Are nevoie de bani să-și opereze copilul! Acesta este motivul pentru care Kamara a decis să semneze cu Pro TV și să participe la emisiunea-concurs Ferma

Lumea îl știe pe Kamara din formația "Alb Negru", dar și ca fotbalist al echipei naționale de fotbal a artiștilor. Campion mondial în Rusia anul trecut, artistul de 42 de ani a renunțat pentru moment la fotbal și la cariera musicală.

De Andrei Crăițoiu,

A decis să semneze un contract cu Pro TV pentru a participa la emisiunea Ferma. Dar nu pentru distracție, așa cum crede lumea, ci cu un singur scop! Să muncească, să fie cel mai bun și să vină acasă cu cei 50.000 de euro, marele premiu al emisiunii.

Motivul este cât se poate de serios și strict personal. Fiul său de doar 4 ani, Leon, are nevoie să fie operat de urgență în Canada sau Germania pentru a putea merge!

„Voi lupta din greu să câștig premiul cel mare, pentru ca fiul meu să se poată opera! Sunt foarte apropiat de el. Ne petrecem foarte mult timp împreună. Este un fel de suflet-pereche, este confidentul meu”, a dezvăluit artistul înainte să „decoleze” spre cabana din munți.

Dar ce probleme are micuțul Leon?

„O formă de paralizie cerebrală. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme”, spunea soția Oana, de care Kamara s-a despărțit, dar cu care păstrează legătura doar pentru binele lui Leon.

„Leon a făcut o detresă și abia apoi l-au pus la incubator, ceea ce trebuiau să facă de la început, pentru că plămânii săi nu erau suficient de dezvoltați”, dezvăluie artistul.

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

Kamara, alături de alți opt bărbați și nouă femei au ajuns deja în munții din România, acolo unde producătorii show-ului și-au mutat cartierul general pentru următoarele luni. Filmările au început de două săptămâni, iar emisiunea debutează marți la Pro TV, de la ora 21:30.

„Făcând un sport de echipă înțelegi mai bine cum să te comporți într-un grup. Dacă nu ai făcut un sport de echipă, ești mai egoist, mai pentru tine. O să mă ajute atât muzica cât și fotbalul pentru că știu să fiu un om de echipă”, a spus Kamara la plecarea din București.

Moroșanu e cu gândul la Ghiță

Și Cătălin Moroșanu face parte din show. Chiar dacă va avea mult de muncă, luptătorul nu-l uită pe Daniel Ghiță, pe care l-a provocat la o luptă, care ar urma să aibă loc în vară: „Mă voi antrena în pădure pentru el, indiferent ce se întâmplă nu o să uit nici de acest meci! Sunt mai mult decât pregătit pentru orice provocare!”.

Intervenţia jandarmilor la protestele din 10 august. Decizia oficială privind raportul
Recomandări

Intervenţia jandarmilor la protestele din 10 august. Decizia oficială privind raportul

Despre show, „Moartea din Carpați” dezvăluie: „Cea mai mare frică din viața mea este cea de eșec. Acum o să am o mare provocare: rezistența psihică. Va fi o presiune foarte mare pe noi, concurenții, și cred că natura umană este cel mai de temut dușman. Le voi demonstra celorlalți că totul este un joc al minții”.

Geanina Ilieș va dona premiul

În show-ul Pro TV participă și fost prezentatoare, acum femeie de afaceri, Geanina Ilieș. Aceasta a anunțat încă de la plecare că își dorește să doneze premiul, dacă va câștiga, pentru copii care au probleme de sănătate. „Îmi place să am grijă de oameni și îi iubesc. Vreau să-i ajut atunci când le este greu, iar dacă voi câștiga banii vor merge la copiii nevăzători de la Centrul „Neghiniță”. Eu sunt o fire veselă care se adapteaza ușor, pot face față cu brio oricărei situații neprevăzute, comunicativă, prietenoasă, care lucrează foarte bine în echipă. Voi pune umărul la treabă în orice situație!”, spune Geanina.

Close
Închide
  Close