MENIU CAUTĂ
06 Sep. 2013 05:29 , de Alina Dan

ATENŢIE! Carmen Harra NU UITĂ şi NU IARTĂ. Iată ce MĂSURĂ RADICALĂ a luat aceasta

Distribuie

În România, Carmen Harra a revenit la mult timp după Revoluţie şi a făcut predicţii cu privire la viaţa politică, dar şi la cea mondenă. Aici, mulţi au acuzat-o pe Harra că vede totul numai în negru şi de aceea, nu este tocmai favorita vedetelor de la noi.
Câţiva dintre mondenii României – Costin Mărculescu, Serghei Mizil, Mara Bănică, Dan Capatos şi Mircea N.Stoian – au făcut mai mult decât să se declarare împotriva previzionilor lui Carmen. În urmă cu un an şi jumătate, cei menţionaţi, au făcut un adevărat spectacol la „Un Show Păcătos”, în care, personaj principal a fost Carmen Harra.
Cea care a dat tonul a fost Mara Bănică. Aceasta a parodiat-o pe Harra mai multe emisiuni la rând, alături de ea în şaradă fiind Costin Mărculescu, Serghei Mizil, Dan Capatos şi Mircea N.Stoian. Mai mult, Mărculescu a susţinut afirmaţia Marei Bănică, potrivit căreia Costin a fost aproape de a întreţine relaţii intime cu vizionara.
Toate aceste afirmaţii şi spectacolul mondenilor au supărat-o rău pe Carmen Harra care a decis să-şi facă dreptate în instanţele din România.
Astfel că, Măculescu anunţă pe pagina sa de socializare că este dat în judecată, alături de prietenii săi de către Carmen Harra.
„Uraaa! Azi am fost la tribunal!!! Am fost dat în judecată nu ştiu de ce… de celebra Carmen Harra.. Alături de Dan Capatos, Serghei Mizil, Rodica Popescu Bitănescu, Mircea N. Stoian, Mara Bănică, Doru Pârv etc. Gigi, păzea, venim tot grupul la Jilava!!!”, scrie Mărculescu.
După cum se observă, din toată înşiruirea de nume se distinge acela al actriţei Rodica Popescu Bitănescu. Aceata s-a afalt, la rândul său, într-un război al declaraţiilor cu Carmen Harra.
Actrița Rodica Popescu Bitănescu spune că într-o vizită la New York a aflat ce părere au oamenii despre Carmen Harra.

„Am fost și eu la New York și vă spun că această Carmen Mureșan, că așa o cheamă, este văzută de toți drept escroacă. Nimic din ce a spus ea nu s-a adeverit„, a declarat artista în cadrul emisiunii 'Un show păcătos' de la Antena1.
Carmen Harra a venit în România. Ea va susţine o conferinţă intitulată „Cum să-ţi descoperi sufletul pereche şi să dai un sens clar vieţii tale', care va avea loc pe 7 septembrie la RIN Grand Hotel, începând cu orele 18:00.
 
CITIŢI ŞI
Costin Mărculescu: „Era să i-o trag lui Carmen Harra şi n-am avut unde” | VIDEO
Rodica Popescu Bitănescu: 'În New York, Carmen Harra este considerată o escroacă'

Comentarii