MENIU CAUTĂ
07 Noi. 2012 16:52 , de Geo Berciu

Au dorit „SĂ FACĂ CEVA ÎN TELEVIZIUNE”, dar au rămas ASPIRANTE! Iată-le cum arătau, LA ÎNCEPUTURI, cele care nu au ajuns mai mult de ASISTENTE! FOTO

Distribuie

Laurette

Laurette a apărut în 2008 câştigând locul doi la concursul Miss Top Model of the World şi aintrat în atenţia presei o datăcu presupusul viol săvârşit de Stelian Ogică, cu care mersese la o ciorbă de burtă. Oricât şi-ar fi dorit o cariera în televiziune, singurul lucru pe care l-a reuşit a fost să aibă un post de asistentă în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu. Acum, după ce a născut o fetiţă, mulatra s-a întors mai "dotată", după încă o operaţie de mărire a sânilor, pe podiumul de prezentare.

Sânziana Buruiană

O altă „pupăză” care a ajuns în emisiunea Adrianei a fost Sânziana Buruiană, care avea doar 19 ani, în 2007, când a început să fie de interes pentru revistele deochiate. „Îmi doresc la un moment dat să am o emisiune a mea, dar ştiu că este greu să ţi se ofere aşa ceva. Faptul că nu am făcut niciodată compromisuri şi faptul că am ştiut întotdeauna unde mi-e locul şi chiar adcă am ştiut că pot face mai mult, am preferat să avansez treptat decât să fac vreo prostie sau să mă lansez direct printr-un scandal sau pictorial nud sau pe seama vreunui bărbat”. Şi până când cineva îi va aprecia calităţile şi modestia, Sânziana continuă să-şi expună corpul prin reviste şi  să se certe şi să se împace cu iubitul Răţoi. La televizor şi în ziare, unde în altă parte?

Andreea Tonciu

Din trioul celebru nu putea lipsi Andreea Tonciu, care a intrat în showbiz după ce a prezentat rubrica „Vremea” în ziarul Libertatea. După aceea, a devenit asistentă tv, unde în altă parte dacă nu la „Şuetă cu Bahmu”,. După ce scurta carieră în televiziune i s-a încheiat, Andreea Tonciu a revenit la prima dragoste: modellingul, urcând pe podium la diverse evenimente. Şi pentru că a venit vorba de dragoste, Andreea Tonciu este cunoscută şi datorită relaţiei cu fotbalistul Nicolae Mitea, de care s-a despărţit şi cu care s-a împăcat de zeci de ori până acum. Totul în presă, bineînţeles!

Adina Barbu

O altă brunetă voluptuoasă, Adina Barbu şi-a dorit şi ea o carieră în televiziune. După ce a fost desemnată drept femeia cu cei mai mari sâni siliconaţi din ţara noastră (cântăresc un kilogram!), focoasa manechină a fost şi ea pentru o scurtă perioadă asistenta lui MIhai Mitoşeru în emisiunea „O lume minunată” de la Top 1 Channel. Dar, visul ei de a se afirma în televiziune nu s-a împlinit, aşa că Adina continuă să apară în cadrul unor pictoriale incendiare şi din ce în ce mai rar la evenimentele monedene. Pregăteşte oare o revenire în forţă?

Marinela Avădani

Marinela Avădani a devenit cunoscută în lumea mondenă pe când făcea partea din trupa Dolls. Pentru că simţea că nu este locul ei alături de fetele manageriate de Sonia Trifan, bruneta a hotărât să plece şi să urmeze o carieră solo. Atunci când a ajuns în televiziune, Marinela Avadani nu a reuşit să devina cunoscută ca asistentă a actorului Gabriel Fatu, la OTV, ci din postura de colegă de apartament a Ramonei Gabor. Desele petreceri, amorurile cu bărbaţi celebri şi chiar apariţia ei în dosarul prostituatelor de lux, conduse de Andreea Marta, au făcut-o pe Marinela Avădani să fie mult prea ocupată pentru televiziune…

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii