MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/ Aurelia Tudorache, actriță de filme pentru adulți, a pierdut procesul cu organizatorul concursului Miss Plaja. Și-a recunoscut minciuna la interogatoriu

Distribuie

După opt ani de procese, instanța a dat sentința finală în scandalul cu iz sexual, în care asociatul actual al lui Dinu Maxer, Manuel Kermany era acuzat că, în calitate de organizator al unui concurs de miss, i-a cerut unei concurente să întrețină relații sexuale cu el pentru a câștiga. Într-un final actrița de filme pentru adulți Aurelia Tudorache și-a recunoscut minciuna.

În urmă cu ani de zile, mai precis în 2009, un scandal cu iz sexual zguduia lumea show-bizz-ului autohton.

O tânără, pe numele său Aurelia Tudorache, declara că organizatorul unui cunoscut concurs de frumusețe, Miss Plaja, i-a cerut să întrețină relații sexuale. Iar ea a acceptat, pentru a câștiga întrecerea și premiul de 5.000 de euro. Eliminată din competiție înainte de a ajunge în finală, aceasta arunca o serie de acuzații grave la adresa lui Manuel Kermany. Printre altele, ea a spus că mai întâi s-a culcat cu cetățeanul de origine italiană. Iar apoi a trebuit să facă același lucru și cu patronul hotelului care le găzduia.

După nu mai puțin de nouă ani de procese, instanța a dat, recent, sentința finală. Actualul asociat al lui Dinu Maxer a reușit să-și demonstreze nevinovăția. Judecătorii au decis că Aurelia Tudorache, cea care a dat-o pe filme XXX la scurt timp după declanșarea scandalului, are interzis să-l mai defăimeze pe Kermany.

 

Totodată, acestea i s-a respins și apelul pe care-l făcuse. Și care constituia ultima cale de atac la sentința dată. La baza acestei sentințe au stat și răspunsurile date de vedeta filmelor deocheate, în cadrul interogatoriului, la care a fost adusă cu mandat. Întrebată dacă a întreținut relații sexuale cu Kermany, aceasta a negat. Asta după ce, ani la rând, susținuse cu totul altceva.

A renunțat să-i ceară daune morale

De partea cealaltă, Manuel Kermany a renunțat să-i mai ceară daune materiale Aureliei Tudorache.

”Am vrut doar să demonstrez adevărul. Am avut mult de pierdut în urma acelui scandal. Mi s-a respins chiar și un credit la bancă”, a declarat acesta pentru Libertatea.

Kermany lucrează de ceva ani cu Dinu Maxer și cu soția acestuia, care prezintă concursul Miss Plaja. Totodată, cei doi sunt asociați la o firmă de impresariat artistic.

CITEȘTE ȘI:
EXCLUSIV/ Kamara s-a operat. Care au fost primele lui cuvinte după intervenția chirurgicală

Citește mai multe despre proces pe Libertatea.

Comentarii