Mergi direct la conținut »
Meghan Markle, avertizată de fostului majordom al Prințesei Diana: "Să facă precum i se spune"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Meghan Markle, avertizată de fostului majordom al Prințesei Diana: "Să facă precum i se spune"

Meghan Markle, avertizată de fostului majordom al Prințesei Diana: „Să facă precum i se spune”

Fostul majordom al Prințesei Diana o avertizează pe Meghan Markle că trebuie să se "conformeze și să facă precum i se spune", altfel riscă să se certe cu "seniorii" Familiei Regale a Marii Britanii.

Paul Burrell (60 de ani), explică că Meghan este o femeie puternică și independentă, care se află, în acest moment, în cea mai tradițională familie din Marea Britanie, Familia Regală.

În cadrul unei emisiuni televizate, Burrell a declarat că Palatul Buckingham este precum „un teren minat” pentru oricine este nou și a comparat comportamentul Familiei Regale față de Meghan Markle și Prințesa Diana, scrie Daily Mail.

„Meghan s-a căsătorit și a ajuns în cea mai tradițională familie din țară, Familia Regală. Cum va reuși să se înțeleagă cu ei? Prințesa Diana a fost adusă într-o casă care era la fel de mare precum Palatul Buckingham și chiar și ea s-a pierdut acolo”, a spus Burrell.

Totodată, Burrell îi recomandă lui Meghan să stea aproape de Prințul Harry și să cunoască Regina. El a precizat că Regina „contează cel mai mult”.

Burrell a fost valetul Reginei Elizabeta a II-a a Marii britanii și apoi majordomul Prințesei Diana timp de 10 ani, până la moartea ei, în 1997. În ultimii ani, el a vorbit de mai multe ori despre conexiunile pe care le are cu Familia Regală a Marii Britanii și a publicat mai multe cărți despre monarhia britanică.


CITEȘTE ȘI: 2 morți și 14 răniți, dintre care 7 grav suferinzi, iar prefectul de Iași susține că nu trebuie «să facem un caz din asta»!


 

Close
Închide
  Close