MENIU CAUTĂ
13 Aug. 2013 16:00

Bătăuşul a scăpat basma curată! Alexandra Stan nu mai are dreptul să depună plângere împotriva lui Marcel Prodan

Distribuie

A ajuns la spital mai mult moartă decât vie – cu trupul acoperit de vânătăi – şi a fost nevoită să meargă la psiholog pentru a putea reveni la o viaţă normală. Nimic însă din drama trăită în ultimele două luni nu a convins-o pe Alexandra Stan să-l dea pe mâna poliţiei pe Marcel Prodan pentru că a călcat-o în picioare.
Tânăra s-a mulţumit doar să povestească, inclusiv poliţiştilor care au cules-o de pe autostradă la scurt timp după bătaia încasată, că a fost tăbăcită' bine de impresarul ei. Atât!
În cele 60 de zile pe care le avea la dispoziţie legal, Alexandra nu a transformat dramatica poveste într-o reclamaţie cu iz penal care să atârne şi mai greu la dosarul impresarului. De azi, Prodan nu mai poate fi pedepsit că şi-a bătut iubita.
Pentru ca bărbatul să fi putut fi cercetat pentru violenţă trebuiau îndeplinite două condiţii: victima să depună plângere împotriva lui în 60 de zile de la producerea evenimentului şi să existe un certificat medical care să ateste că fata a avut nevoie de cel puţin 60 de zile de îngrijiri medicale. În această din urmă situaţie, poliţia s-ar fi autosesizat', ne-au explicat surse judiciare.
Aşa se face că impresarul Marcel Prodan este cercetat acum doar pentru şantaj într-un dosar care a fost preluat de DNA. E o acuzaţie încâlcită, destul de greu de probat, legată de vreo 40.000 de euro, care ar fi trebuit să intre în buzunarele Alexandrei Stan în urma unor concerte.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Maria Ciobanu e conștientă că i s-a degradat vocea. „Ăsta e cursul vieții”
Comentarii