Mergi direct la conținut »
Bella Santiago a învățat singură limba română. „Melodiile le cânt în fața soțului meu și el mă corectează”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bella Santiago a învățat singură limba română. „Melodiile le cânt în fața soțului meu și el mă corectează”

Bella Santiago a învățat singură limba română. „Melodiile le cânt în fața soțului meu și el mă corectează”

Bella Santiago, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, sâmbătă, 7 septembrie, în postura de concurentă a celui de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, a învățat singură limba română. Artista originară din Filipine a venit în România în 2016, iar doi ani mai târziu se hotăra să se stabilească în țara noastră.

Anul trecut, Bella a câștigat cel mai recent sezon X Factor România și s-a căsătorit cu iubitul său de origine română. „Am învățat singură să vorbesc în română. I-am rugat pe colegii din trupă să vorbească cu mine în română, iar acolo unde nu înțelegeam, îmi explicau în engleză. Cu soțul meu vorbesc în casă numai în română. Nu mă descurc perfect, dar vorbesc din ce în ce mai bine”, spune Bella.

Deși încă e complicat pentru ea să cânte în limba noastră, Bella face progrese semnificative. „Îmi place mult să învăț melodii în altă limbă. Am cântat în chineză, indonesiană, malaieză, italiană și română. Când învăț o melodie în română, pentru Te cunosc de undeva!, îmi place să învăț singură textele. Apoi o cânt în fața soțului meu și el mă corectează.”, mai spune ea.

Cum și-a cunoscut soțul

Pe Nicu, soțul ei, l-a cunoscut prin intermediul lui Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox. Nu mult după aceea, și-au unit destinele. „Ne-am căsătorit anul trecut, pe 5 decembrie. El e un om extraordinar, cu un suflet foarte bun și frumos. L-am cunoscut prin Alex, solistul trupei Jukebox, sunt prieteni buni de familie. După trei luni, mi-a spus că îi place de mine. I-am dat o șansă și, în timp, am realizat că este un om care mă iubește cu adevărat și care ține mult la fiica mea”, povestește Bella. Fiica ei, Kescielle (8 ani), stă deja de trei luni în România și și-a sărbătorit aici ziua de naștere. “A început deja să înțeleagă și să vorbească limba. Momentan face meditații și, în septembrie, va merge aici, la școală. Îi place să cânte, să danseze și să mă imite”, mai spune concurenta de la Te cunosc de undeva!

Close
Închide
  Close