MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 09:46

Bella Santiago, sexy-filipineza de la X Factor, s-a căsătorit. Cum a arătat în cea mai fericită zi din viața ei | FOTO

Distribuie

Bella Santiago, filipineza care face furori la concursul X Factor, de la Antena 1, s-a măritat.

 

Bella Santiago, cea care a uimit cu vocea și farmecul ei la concursului X factor, s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Nicolae-Ionuț Grigorie.

Artista a fost extrem de emoționată la starea civilă. Bella a arătat super într-o rochie de culoare albă, lungă, cu pelerină.

Evenimentul a avut loc la un restaurant de lux din Capitală, acolo unde au fost prezenți doar prietenii apropiați ai cuplului.
„Sunt foarte fericită şi îţi dai seama că în viaţa mea nu credeam că o să găsesc oameni foarte buni. Sunt foarte emoţionată şi sunt fericită că l-am găsit pe el. De acum o să fim împreună pentru totdeauna. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până o să avem păr alb şi el a zis da”, a spus Bella Santiago într-un interviu pentru Antena Stars.

Singurul regret al cântăreței a fost că fiica ei, în vârstă de 7 ani, nu a fost lângă ea. Micuța se află în Filipine.

„Fetiţa mea. Ar fi fost foarte frumos dacă fetiţa mea era aici. 7 ani are acum. Nu, nu… că tatăl copilului nu ştiu unde e. Când am născut-o a plecat şi nu a mai venit înapoi”, a mai spus ea.

Citește și: Editorial de Cătălin Doscaș: Sindicatul care a câştigat întotdeauna a pierdut pentru prima dată un război: ultimele negocieri au durat doar trei minute, iar spaţiile comerciale au rămas la Metrorex!

 

Citește mai multe despre cununie civila pe Libertatea.

Comentarii