Mergi direct la conținut »
Beyonce și Jay-Z oferă bilete gratuite pentru următorii 30 de ani! Condiția pe care trebuie să o îndeplinească fanii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Beyonce și Jay-Z oferă bilete gratuite pentru următorii 30 de ani! Condiția pe care trebuie să o îndeplinească fanii

Cunoscuții cântăreți Beyonce și Jay-Z oferă fanilor șansa de a câștiga bilete gratuite pentru următoarele trei decenii la concertele lor, în schimbul promisiunii că aceștia vor adopta o dietă vegetariană pentru o lună.

Beyonce a făcut anunțul, miercuri, pe rețeaua socială Instagram, unde este urmărită de 123 de milioane de oameni. Ea speră că astfel va încuraja oamenii să polueze mai puțin mâncând doar preparate pe bază de plante, scrie Reuters.

Beyonce a decis în urmă cu ceva timp că va mânca numai legume la micul dejun și va renunța la carne în ziua de luni, în timp ce Jay-Z a promis că va mânca două mese compuse numai din legume.

Proiectul îi aparține antrenorului personal al lui Beyonce, Marco Borges, care a publicat cartea „The Greenprint”, în care explică că dieta lui pe bază de legume. Cântăreața a fost cea care a scris prefața acestei cărți.

Un studiu publicat în revista Science, în luna iunie a anului trecut, a tras concluzia că evitând carnea și produsele lactate este cea mai rapidă cale de a reduce poluarea.


CITEȘTE ȘI: Patriarhul Daniel, numit cetățean de onoare al Capitalei „pentru grija părintească” de a realiza Catedrala Mântuirii Neamului


FOTO: HEPTA

Close
Închide
  Close