MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2014 20:20 , de Madalina Ciodaru Burada

Bianca Drăguşanu A FĂCUT UN TRATAMENT ÎN PREMIERĂ PENTRU PICIOARE! Vezi aici IMAGINI TERIBILE cu vânătăile de care vrea să scape | FOTO

Distribuie

Bianca a mers la clinica esteticianului vedetelor, unde urma să intre în tratament şi a mărturisit că are mari emoţii. „Mă ia cu tremurat înaintea intervenţiei. Am nivelul de adrenalină crescut. Dar o să am anestezie. Am făcut analizele şi stau bine şi la capitolul diabet”, a spus roşcata.
„Astăzi începem tratamentul pentru picioare. Îi injectez o substanţă care ajută la regenerarea şi la îmbunătăţirea calităţii tegumentului. În plus, tratamentul special cu laser o va ajuta să se recupereze în mod activ. Pielea îşi va recăpăta aspectul plăcut şi sănătatea. Este un tratament de care Bianca beneficiază în premieră şi care va elimina problema în mod definitiv. O să poată să stea la plajă. Nu ştiu dacă până în vară se va rezolva complet problema, dar cu siguranţă va putea să se expună la soare”, a declarat medicul Kasem Abu Bakr.
Poate din cauza emoţiilor, dar şi a evenimentelor din viaţa ei, inclusiv divorţul de Slav, Bianca a părut extrem tensionată şi chiar tristă în timpul tratamentului. Nu s-a putut uita la ace, a schiţat grimase şi s-a ferit de obiectivele camerelor de filmat în anumite momente.
După sesiunea din cabinetul medicului, Bianca a răsuflat însă uşurată: „A fost mai uşor decât credeam eu. Nişte înţepături şi atât. Mi-a fost mai mult frică. S-a decolorat instant pielea. Nu mă aşteptam la asta şi mă bucur”, a spus roşcata, cu zâmbetul pe buze.
După ce a trecut de prima sesiune de tratament, Bianca urmează să revină periodic la medicul ei pentru un set complet de astfel de şedinţe.
Rănile fizice cu care a rămas de acum 10 ani sunt atât de evidente, roşcata este nevoită să și le acopere cu fond de ten, iar de multe ori nu poate purta tocuri. Pe lângă asta, are încă dureri groaznice în zona picioarelor, acestea rămânând punctul ei sensibil, deşi a trecut prin câteva operaţii în trecut.
Foto: Silviu Cocolaş
 
 
 

Citește mai multe despre Bianca Drăgușanu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii