Mergi direct la conținut »
BLONDA LUI CRISTEA, DENISA BOTCARI,  ÎL ATACĂ DUR PE "PRINŢ": "Cât am fost cu tine, am fost la GUNOI"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > BLONDA LUI CRISTEA, DENISA BOTCARI, ÎL ATACĂ DUR PE "PRINŢ": "Cât am fost cu tine, am fost la GUNOI"

BLONDA LUI CRISTEA, DENISA BOTCARI, ÎL ATACĂ DUR PE „PRINŢ”: „Cât am fost cu tine, am fost la GUNOI”

De Simona Josan,

Denisa Botcari nu a vrut să rămână datoare în faţa jignirilor lui Cristea, care a spus despre blondă că locul ei este la gunoi. Fosta amantă a „Prinţului” l-a făcut praf în emisiunea „Star magazin”, la Antena Stars.
„Locul nostru a fost la gunoi, lângă un gunoi ca el. Pe bune, sunt expirată? Nu vezi că sunt în vogă? Hai mă Cristea, adică expirat eşti tu până la urmă”, a spus Denisa la „Star magazin”.
Foc şi pară din cauza jignirilor aduse, Denisa a ţinut şi ea să-şi spună părerea, deloc una bună, despre fotbalist.
„Adrian Cristea a fost ok, doar că el are probleme de comportament, de comunicare, nu poate să fie fidel şi pe lângă asta e şi nesimţit”, a adăugat blonda.
După tirul de invective, Denisa a trecut la ameninţări.
„Mersi frumos pentru că m-ai făcut gunoi. Cât am fost cu tine, am fost la gunoi. Slavă Domnului că am ieşit din tomberon şi acum uite unde sunt! Pregăteşte-te că nu am terminat încă. Datorită declaraţiilor tale, eu şi Carla vom fi mereu pregătite pentru tine şi nu în modul în care am fost pregătite până acum. Te pupăm”, i-a transmis blonda lui Adrian Cristea.
Izbucnirea tinerei vine la doar câteva ore după ce blondina a aflat părerea lui Cristea despre ea.
„Nu vreau să comentez nimic în legătură cu aceste produse de consum expirate. Locul acestor produse de consum expirate este la gunoi!”, a spus Cristea, pentru Libertatea.
 
 

Close
Închide
  Close