MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Laura Cosoi are un nou iubit. Uite cât de fericită este în brațele lui! FOTO

Distribuie

Deși de câteva luni de când s-a desărțit de Smiley, Laura Cosoi nu a fost surprinsă în compania nici unui bărbat, iată că vedeta trăia departe de ochii presei o poveste de dragoste cu un tănăr brunet. Iar acum  frumoasa blondă a decis să nu se mai ferească, a pus pe blogul personal câteva fotografii din vacanța din Franța din luna octombrie, cu noua sa iubire.
Vedeta a decis să facă publică relația, postând imagini cu ea și cu iubitul în ipostaze tandre, însoțite de explicațiile: ”Happy (fericită, n.r.). Am început un nou capitol în viața mea, o poveste frumoasă alături de un om minunat!”.
La începutul lunii o puteam vedea pe Laura, tot prin intermediul blogului ei, petrecând o vacanță de câteva zile la Paris, fără a oferi însă detalii legate de persoana sau persoanele care au însoțit-o. Ne zâmbea misterios de pe scările impozantei catedrale Sacre Coeur, de la Moulin Rouge sau de pe malul Senei, de fiecare dată singură. Acum aflăm și cine a fost cel care a însoțit-o în escapada, putem spune romantică, din Orașul Luminilor.


Laura Cosoi s-a iubit timp de cinci ani cu Smiley, de care a decis să se despartă în vara acestui an. Separarea lor a fost anunțată sec, printr-un comunicat. Înainte de relația cu artistul, blonda a avut o relație de lungă durată cu Matei Stratan, fiul unui milionar din Iași.
Foto: lauracosoi.ro

Citește mai multe despre Laura Cosoi pe Libertatea.

Comentarii