Mergi direct la conținut »
Bradley Cooper a fost fotografiat sărutând-o pe Lady Gaga, la câteva zile după ce a devenit tată
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bradley Cooper a fost fotografiat sărutând-o pe Lady Gaga, la câteva zile după ce a devenit tată

Bradley Cooper a fost fotografiat sărutând-o pe Lady Gaga, la câteva zile după ce a devenit tată

În urmă cu puțin timp, modelul Irina Shayk a născut primul copil, iar iubitul ei, Bradley Cooper a fost fotografiat sărutând-o pe Lady Gaga. Imaginile care au făcut înconjorul internetului au fost surprinse, însă, pe platourile de filmare ale filmului ”A Star Is Born”, în care actorul și cântăreața joacă împreună.

Fotografiile în care Lady Gaga este îmbrăcată în haine de piele și îl sărută cu pasiune pe Bradley Cooper într-o benzinărie, pe o motocicletă, au încins imaginația fanilor, chiar dacă se știa că este vorba de o scenă din filmul în care cei doi joacă împreună.

Filmul reprezintă debutul cântăreței pe marile ecrane, în timp ce Cooper și-a asumat și rolul de regizor pe lângă cel de acor. Gaga joacă rolul rolul unei actrițe în devenire care este ajutată de Bradley, un actor alcoholic cu o carieră în declin.

Luni, Lady Gaga a postat pe rețele de socializare o fotografie în care cântă alături de Cooper și își anunță debutul în cinematografie, spunând că va fi creditată drept Stefani Germanotta. ”Sunt atât de încântată să joc în primul meu film alături de cineva pe care sunt norocoasă să-l numesc prieten. Mereu mi-am forit să fiu o actriță. Povestea A Star Is Bord este atât de special și îi sunt recunoscătoare lui Bradley că mi-a împlinit visul. Abia aștept să o cunoașteți pe Ally. Are prima scenă în 5…”, a scris artista alături de fotografie.

Close
Închide
  Close