Mergi direct la conținut »
FOTO | Brigitte Nielsen, fosta soție a lui Sylvester Stallone, este însărcinată la 54 de ani. Cum arată vedeta Galerie foto
14imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Brigitte Nielsen, fosta soție a lui Sylvester Stallone, este însărcinată la 54 de ani. Cum arată vedeta

FOTO | Brigitte Nielsen, fosta soție a lui Sylvester Stallone, este însărcinată la 54 de ani. Cum arată vedeta

Brigitte Nielsen, fosta soție a lui Sylvester Stallone, este însărcinată la 54 de ani cu cel de-al cincilea copil. Actrița daneză a postat mai multe imagini pe Instagram în care își etalează burtica de gravidă. 

Brigitte Nielsen, fosta soție a lui Sylvester Stallone, a anunțat că este însărcinată printr-un mesaj publicat pe internet. Deși are 54 de ani și patru copii, Brigitte Nielsen a hotărât că vrea un copil cu cel de-al cincilea soţ, un bărbat cu 15 ani ani mai tânăr decât ea. Cei doi s-au căsătorit cu modelul Mattia Dessi în anul 2006, în Republica Dominicană.

„Familia se mărește”, a scris actrița care a fost căsătorită cu Raoul Meyer din 1993 până în 2003, cu Sebastian Copeland din 1990 până în 1992, cu Sylvester Stallone din 1985 până în 1987, și cu Kasper Winding din 1983 până în 1984.

Brigitte Nielsen își dorește foarte tare ca al patrulea copil să fie o fetiță, ea având deja patru băieți: pe Julian, 34 de ani, Killian, 28 ani, Douglas, 25 ani și Raoul, 23.

Brigitte Nielsen e un simbol al cinematografiei anilor 80. Ea a jucat alături de Sylvester Stallone în „Rocky 4” și „Cobra”, alături de Arnold Schwarzenegger în „Red Sonja” și de  Eddie Murphy în „Beverly Hills Cop II”.


Adevăratul motiv pentru care Dana Marijuana s-a retras din ”La familia”. Cuvintele care au aruncat-o în depresie. “Ești un nimeni”


 

Close
Închide
  Close