MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 09:15

Momente grele pentru Antonia! Bunicul ei a fost operat de urgență. Medicul Radu Zamfir i-a salvat viața

Distribuie

Îngrijorată pentru una dintre cele mai iubite persoane din familia ei, Antonia merge în fiecare zi la spital pentru a-și vedea bunicul internat de mai multe zile la  Terapie Intensivă.

Surse din anturajul artistei spun că Mihail, bunicul Antoniei, a fost internat și operat de urgență la Spitalul Fundeni, după ce a acuzat dureri în zona stomacului, notează wowbiz.ro.

„Totul s-a întâmplat rapid! În urmă cu câteva zile, bunicul Antoniei s-a simţit rău şi a fost internat. După o serie de investigaţii importante, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile! Din fericire, operaţia a decurs bine şi starea lui s-a mai ameliorat! Este adevărat, bătrânul se află la Terapie Intensivă, însă situaţia lui este una bună, nu au existat complicaţii, astfel că, peste puţin timp, va putea să fi transferat într-o rezervă a clinicii bucureştene!”, au povestit prietenii Antoniei, conform sursei citate.

Bunicul cântăreței a fost operat de medicul Radu Zamfir, care în urmă cu patru ani a supraviețuit miraculos unui accident aviatic produs în Munții Apuseni.

Apropiații spun că Antonia și iubitul ei, Alex Velea, merg în fiecare zi la spital și sunt îngrijorați din cauza problemelor de sănătate ale bătrânului.


Citește și Cât de buni sunt românii când ajung într-un mediu sănătos! La 23 de ani, angajată la The New York Times!


 

 

Citește mai multe despre Antonia Iacobescu, operatie și Spital pe Libertatea.

Comentarii