Mergi direct la conținut »
Când a avut Teo Trandafir prima dragoste. "M-am îndrăgostit greșit din prima"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Când a avut Teo Trandafir prima dragoste. „M-am îndrăgostit greșit din prima”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a dezvăluit la ce vârstă s-a îndrăgostit pentru prima oară.

De Dana Aramă,

Vedeta de televiziune Teo Trandafir, care locuiește într-o casă cu chirie, a acordat un interviu în care a făcut dezvăluiri despre prima sa dragoste.

Teo Trandafir, care a lucrat la tarabă în tinerețe, a mărturisit, pentru ciao.ro, că s-a îndrăgostit la vârsta de 16 ani.

„Așa rău, rău, de era să mor? La 16 ani, țin minte cum îl chema, cum arăta, tricolul lui galben 48, țin minte cum mergea…”, a declarat Teo Trandafir.

Prezentatoarea de televiziune a explicat că dragostea de atunci, însă, nu prea a fost împărtășită.

„Nu prea, m-am prins acum când am găsit scrisorile de acum 30 de ani dintre el și mine și dintre alt băiat care se băgase între noi. Și văzând acum ce îmi scria unul și ce îmi scria celălalt, pe care îl adoram eu, mi s-a schimbat perspectiva complet. Am zis: “Băi, ăla nu m-a iubit niciodată, l-am iubit complet aiurea. Mi-am bușit startul.”

 Ăla care mă iubea cu adevărat îmi scria pe hârtie A4 de țigară, scria cu creion mecanic. Celălalt scria pe A4, cu pixul, cu un scris din ăla de om tehnic cu scris din ăla frumos. Cel care mă iubea avea tot felul de intensități în scris. M-am îndrăgostit greșit din prima, am investit în el mult mai mult decât merita”, a mai spus ea.


Citește și: VIDEO/Cristian Pîrvulescu: „Un politician este un vorbitor. Domnul Cioloş nu este un vorbitor, este un tehnician foarte bun”


 

Close
Închide
  Close