Mergi direct la conținut »
Când s-a sărutat Bianca Drăgușanu prima dată. S-a întâmplat într-o mașină, pe o melodie celebră
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Când s-a sărutat Bianca Drăgușanu prima dată. S-a întâmplat într-o mașină, pe o melodie celebră

Când s-a sărutat Bianca Drăgușanu prima dată. S-a întâmplat într-o mașină, pe o melodie celebră

Bianca Drăgușanu a dezvăluit când s-a sărutat prima oară și unde a avut loc inițierea.

De Dana Aramă,

Bianca Drăgușanu, partenera de viață a prezentatorului de televiziune Victor Slav, nu a uitat primul sărut.

De Ziua Îndrăgostiților, într-un interviu pe care l-a acordat în exclusivitate pentru revista Viva, Bianca Drăgușanu a dezvăluit când a avut parte de această experiență. Vedeta a povestit și unde s-a sărutat prima oară, dar și pe ce melodie s-a întâmplat acest lucru.

„Primul sărut s-a întâmplat la 16 ani, pe melodia „Dont speak”, (formația No doubt) în mașină „lui””, și-a amintit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu s-a făcu remarcată în lumea showbiz-ului românesc în urmă cu ani, când a participat la emisiunea „Din dragoste”. Ulterior, ea a atras atenția grație relațiilor pe care le-a avut cu Cătălin Botezatu, Adrian Cristea și Victor Slav. Cu acesta din urmă formează o familie alături de fiica lor, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu este prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, acolo unde a înlocuit-o pe Gabriela Cristea și unde s-a aflat câți bani ia pentru postura de moderatoare a show-ului.

Citește mai multe pe viva.ro


Citește și: VIDEO | De Ziua Îndrăgostiţilor, aşa se spune „Te iubesc!” în alte limbi


 

Close
Închide
  Close