Mergi direct la conținut »
Când se întoarce de fapt Andreea Bălan pe scenă. Mesajul trist transmis de artistă. „Nu pot să fac toate acele acrobații”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Când se întoarce de fapt Andreea Bălan pe scenă. Mesajul trist transmis de artistă. „Nu pot să fac toate acele acrobații”

Când se întoarce de fapt Andreea Bălan pe scenă. Mesajul trist transmis de artistă. „Nu pot să fac toate acele acrobații”

Andreea Bălan a avut prima apariție în cadrul unei emisiuni tv, după cele trei operații suferite. Invitată la „Xtra Night Show”, artista a dezvăluit când va urca pe scenă și ce restricții are pentru următoarele luni.

„Acum nu pot să fac nimic, stau în casă și mă odihnesc. Pot să cânt, nu mi-am pierdut vocea și mâine dacă aș avea concert aș putea să cânt. Am mai multe restricții decât la o operație de cezarină normală. Nu pot să fac toate acele acrobații alături de Petrișor. O să aștept vreo patru luni ca să cânt. Încep în iunie concertele”, a povestit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Cu câteva luni înainte de a deveni mamă, Andreea Bălan și-a umplut agenda cu concerte, lucrurile au luat o turnură nefericită imediat după ce a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță a ei, Clara. Artista a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Iar coșmarul său nu s-a oprit aici. Ea nu a apucat să stea prea mult alături de fetița nou-născută, întrucât a fost nevoită să se întoarcă la spital. Vedeta a fost operată de trei ori.

Citește și

Dăncilă, Pintea și Teodorovici au anunțat un protocol în sprijinul persoanelor cu autism, dar îl țin sub cheie! Avem doar 150 de psihiatri pediatri decontați de stat în toată țara!

 

Close
Închide
  Close