Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan se întoarce pe scenă peste două luni, deși medicii i-au recomandat un repaus mai mare! Are concert la Arenele Romane
Entertainment Libertatea > Entertainment

Andreea Bălan se întoarce pe scenă peste două luni, deși medicii i-au recomandat un repaus mai mare! Are concert la Arenele Romane

Andreea Bălan a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. De atunci, artista a mai fost supusă la două intervenții chirurgicale, iar medicii i-au recomandat o pauză de la efort de cel puțin trei luni.

De Ana Maria Păsat,

Cu câteva luni înainte de a deveni mamă, Andreea Bălan și-a umplut agenda cu concerte, lucrurile au luat o turnură nefericită imediat după ce a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță a ei, Clara.

Artista a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Iar coșmarul său nu s-a oprit aici. Ea nu a apucat să stea prea mult alături de fetița nou-născută, întrucât a fost nevoită să se întoarcă la spital.

A mai suferit de atunci încă două intervenții chirurgicale, din cauza unor hematoame apărute. Iar acum se află sub tratament medical. Printre altele, medicii i-au recomandat repaus și odihnă de cel puțin trei luni de la ultima operație. Lucru pe care Andreea nu va putea să-l respecte.

Asta pentru că ea are concert pe 11 și 12 iunie la Arenele Romane, alături de alți artiști care băteau toate topurile muzicale ale anilor 90, cum ar fi trupa 3 Sud Est, Pepe, Class, L.A., Sweet Kiss, Akcent sau Axxa. Biletele s-au pus deja în vânzare, nu puțini fiind cei care-și doresc să o revadă pe scenă pe Andreea Bălan.

Soluție de compromis

Pentru a nu-și dezamăgi însă fanii, Andreea va fi nevoită să apeleze la o soluție de compromis. Mai precis, să renunțe la numerele de dans, iar ea să-și cânte doar hiturile. Petrișor și dansatoarele sale din trupă ar urma să o suplinească. În prezent, artista nu are voie să facă nici un fel de efort, nici măcar să ridice o sticlă de apă de doi litri!

CITEȘTE ȘI:
Prognoza meteo pentru luna aprilie | Meteorologii au anunțat cum va fi vremea de Paște

Close
Închide
  Close