Mergi direct la conținut »
Cântăreața Ileana Șipoteanu face mărturisiri despre pensia sa de urmaș. După o viață pe scenă ia bani de nimic
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cântăreața Ileana Șipoteanu face mărturisiri despre pensia sa de urmaș. După o viață pe scenă ia bani de nimic

Cântăreața Ileana Șipoteanu face mărturisiri despre pensia sa de urmaș. După o viață pe scenă ia bani de nimic

Cântăreața Ileana Șipoteanu, una dintre vocile generației de aur a muzicii românești, a comentat despre pensia de nimic pe care a primit-o după ce a rămas văduvă.

De Dana Aramă,

Ileana Șipoteanu a trăit o poveste de dragoste extraordinar de frumoasă cu compozitorul Dumitru Lupu.

Dumitru Lupu a încetat din viață în ziua de 22 iulie 2017, chiar de aniversarea partenerei sale de viață.

Deși este o cântăreață cunoscută și apreciată și fosta soție a unuia dintre cei mai prolifici compozitori din România, Ileana Șipoteanu a ajuns să încaseze o pensie de urmaș extrem de mică.

Artista a încasat, timp de cinci luni, puțin peste 700 de lei ca pensie de urmaș, o sumă infimă cu care este foarte dificil pentru o persoană să se descurce.

„Nu vreau să comentez cele spuse de unii și alții despre artiști, că sunt fomiști, guriști, cât și cum câștigă, că sunt dependenți de banii primăriilor etc. etc…. Există Artiști și Vedete. Asta e! Fiecare cu norocul lui.

Pensia mea de urmaș timp de 5 luni, a fost de 728 lei. Dacă nu aș avea de cântat, aș trăi din cei 500 de lei/lună, drepturi de autor. Credeți că este drept ? Dar mi-e rușine de cei care au 300-400 de lei pensie, așa că tac iar voi, nu mă mai invidiați degeaba. :) vă salut”, a afirmat cântăreața Ileana Șipoteanu.


Citește și: EXCLUSIV/Irinel Columbeanu și Mr. Pink și-au strâns mâna. Pact peste Ocean pentru micuța Irina!


 

Close
Închide
  Close