Mergi direct la conținut »
Care este de fapt relația dintre mama Deliei și soacra fiicei sale, Oana, care este din nou însărcinată. “Nu mă văd bine “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Care este de fapt relația dintre mama Deliei și soacra fiicei sale, Oana, care este din nou însărcinată. “Nu mă văd bine “

Care este de fapt relația dintre mama Deliei și soacra fiicei sale, Oana, care este din nou însărcinată. “Nu mă văd bine “

Gina Matache așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a nepoțelului său, pentru că fiica ei Oana este din nou însărcinată, însă are și o teamă, despre care a vorbit pentru prima oară.   În decembrie anul trecut, Oana a adus-o pe lume pe Jessie. 

„Simt frică, cu doi mici nu mă văd bine. O să fie și neînțelegeri înte frați. Suntem două soacre, facem cu rândul. Când poate cuscra mă înlocuiește, ea încă muncește. Eu nu mă pricep să cresc băieți. Cred că o să-l alint tot ca pe fetițe. În ultima perioadă m-am cam lăsat pe mine. Greu să faci două sporturi de performanță, am luat ce e mai important.”, a spus Gina Matache  la Kanal D.

Gina Matache speră ca Delia să devină în curând mamă. „Aș vrea să aibă o fată știu că își dorește o fată. Delia a fost mai aeriană, e Vărsătoare, e normal”, a mai spus Gina Matache.

Recent, Gina Matache, mama Oanei și a Deliei Matache, a mărturisit cum a recționat în momentul în care fiica sa cea mică a anunțat-o că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Sora Deliei, Oana, este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Gravidă în cinci luni, Oana va aduce pe lume un băiețel. Ea mai are o fetiță, Jessie, din mariajul cu Răzvan Miheț.

Citește și

Şedinţă solemnă la Parlament, dedicată Centenarului. Klaus Iohannis: „Mergem în direcția corectă?”; Viorica Dăncilă: „Lansez un mesaj de pace către președintele României”

 

Close
Închide
  Close