MENIU CAUTĂ
, de Dan Arsenie

CARMEN ȘERBAN NU are CANCER. Totuși, e pregătită de orice: „Dacă mor mâine, nu îmi pare rău”

Distribuie

Dr. Eugen Tănase i-a comunicat că aspectul corpului suspect de la nivelul sânului său este "de benignitate" și chiar și-a micșorat dimensiunile, de la 5 la 2/3 milimetri.

„Emoțiile nu o să dispară decât la un diagnostic de certitudine. E cu 3 mm mai mic și asta e bine”, a spus dr. Tănase la Happy Hour, în urma ecografiei la care a fost supusă vedeta în vârstă de 40 de ani.

Carmen Șerban este convinsă că dovezile sale de credință în Dumnezeu și tratamentul bio-naturist pe care îl urmează au ajutat-o în lupta cu boala

„Nu îmi e frică de moarte. Dacă mor mâine, nu îmi pare rău. Vestea de astăzi o iau ca un cadou de Crăciun”, a spus Carmen.

În urmă cu o lună și jumătate, vedeta era mult mai pesimistă.

„Medicii mi-au găsit acum câteva luni bune un cancer la sân, nu e grav, e benign și a fost depistat la timp. Un singur an nu am făcut control și m-a costat. În decembrie o să mai fac niște investigații și sper să se fi tras între timp. E un cancer pe o distanță foarte mică, de 5 milimetri. Importat este că e benign și poți să trăiești cu el o viață, daca îl ții sub control. Tind să cred că boala asta s-a depozitat pe sânii mei din cauza unor materii energetice negative, supărări, vrăji… .

Mi-a fost foarte greu să aflu că o astfel de boală a poposit în trupul meu. Plângeam non-stop. Acum mi-am revenit. Merg la un psihoterapeut, merg la preoți, mă rog foarte mult. Țin posturi, merg la dezlegări, mă spovedesc, mă împărtășesc, peste câteva zile merg la Ierusalim unde o să mă simt ca un copil într-un magazin cu jucării. Am grijă de sufletul meu, fac curățenia de care are nevoie sufletul… „, spunea Carmen Șerban la sfârșitul lunii octombrie.

Citește mai multe despre Carmen Șerban pe Libertatea.

Comentarii