Mergi direct la conținut »
Câştigătorul „Chefi la cuţite”, Andrei Olteanu, se alătură echipei Star Matinal
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Câştigătorul „Chefi la cuţite”, Andrei Olteanu, se alătură echipei Star Matinal

Câştigătorul „Chefi la cuţite”, Andrei Olteanu, se alătură echipei Star Matinal

Echipa  matinalului de week-end de la Antena Stars, Nasrin Ameri, Andrei Ştefănescu şi Roxana Constantinescu aduc încă de la primele ore ale dimineții cele mai calde știri din showbizul românesc. Acestora  li se alătură şi câştigătorul celui de-al patrulea sezon „Chefi la cuţite”, Andrei Olteanu.

„Pentru mine este cea mai importantă etapă din cariera mea în televiziune. Să fii pe post într-un show matinal zilnic nu e deloc puţin lucru, iar asta ne va motiva să fim şi mai buni. Sunt conştientă că va trebui să muncim mai mult, să facem faţă în continuare provocărilor, e clar că nu va fi ușor, dar de un lucru sunt sigură: va fi foarte frumos”, povesteşte Nasrin.

Şi pentru Andrei Ştefănescu, vestea schimbării a venit cum nu se poate mai bine: „Este cu adevãrat o provocare şi mă bucur că sunt părtaş la ea. Vorbim de un alt ritm de lucru, e un pic mai complicat pentru că totul se întâmplă contracronometru, însă noi am rămas aceeaşi echipă frumoasă, gata să se bucure de fiecare zi împreună. Aş putea vedea partea bună, că voi avea weekendurile libere de acum încolo, însă asta nu se va întâmpla, pentru că mai mereu la final de săptămână avem concerte”, a declarat Andrei, care a mai continuat. „M-am întors din Asia Express cu gândul de a scăpa de câteva kilograme, dar se pare că nici asta nu voi reuşi. Începând e azi, ni s-a alăturat şi chef Andrei Olteanu – câştigătorul sezonului patru „Chefi la cuţite”!

Citește și

Unde-și ascundeau bogații banii înainte de Revoluție. Metode ingenioase de pe vremea lui Ceaușescu, de frica Legii ilicitului

 

 

 

Close
Închide
  Close