Mergi direct la conținut »
FOTO| Cât de bine arată Yolanda Hadid la 54 de ani în bikini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

FOTO| Cât de bine arată Yolanda Hadid la 54 de ani în bikini

Yolanda Hadid, mama lui Bella și Gigi, două dintre cele mai în vogă modele ale momentului, le-a amintit fanilor ei de pe Instagram că în ciuda celor 54 de ani pe care îi are, încă arată incredibil.

Fostul model olandez a postat pe contul ei de Instagram o fotografie alb-negru în care apare în bikini și arată incredibil de bine. ”Nu mai sunt logodită cu felul în care mă judecă alții. Simt mai degrabă un sentiment de încredere și acceptare a celei mai bune versiuni a mea cu grație și recunoștință”, a scris Yolanda alături de imaginea extrem de sexy.

Vedeta care a avut mulți ani probleme de sănătate cauzată de boala Lyme, pare să se simtă mult mai bine în ultima perioadă și a apărut mai des în public.

Yolanda le-a avut pe Bella și Gigi cu primul ei soț, multimilionarul Mohamed Hadid, dar între timp a fost căsătorită și cu producătorul de muzică David Foster de care a divorțat în 2017


Citește și: EXCLUSIV / Cine este cel de-al doilea român condamnat definitiv la moarte în Malaezia. Din electrician în Spania, a ajuns traficant de droguri- FOTO


 

Close
Închide
  Close