Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu, declarații bombă: "Mi s-a propus să rămân în Germania, cu prețul de a face o căsătorie falsă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Botezatu, declarații bombă: "Mi s-a propus să rămân în Germania, cu prețul de a face o căsătorie falsă"

Cătălin Botezatu, declarații bombă: „Mi s-a propus să rămân în Germania, cu prețul de a face o căsătorie falsă”

Mariajul este un subiect tabu pentru creatorul de modă Cătălin Botezatu, chiar dacă acesta nu duce lipsă de admiratoare. El povestește că nu are de gând să se căsătorească și a mai povestit prin ce peripeții a mai trecut.

Cătălin Botezatu a declarat că a fost la un pas de a căsători, însă nu din dragoste și nici cu voia lui. Designerul a povestit cum a reușit să scape de o căsătorie aranjată, în străinătate.

„În momentul în care am câștigat un premiu european, pentru cel mai bun manechin, mi s-a propus să rămân în Germania, cu prețul de a face o căsătorie falsă cu o tânăra, supermodel (pentru că n-aș fi putut rămâne altfel acolo), dar am refuzat pentru că, în același timp, eram foarte îndrăgostit de Dana Opsitaru (n.r. femeia despre care a declarat că a fost iubirea vieții lui). Am fost împreună mai mult de șapte ani și mă aștepta în România”, a povestit Cătălin Botezatu pentru revista VIVA!, adăugând că nu are de gând să se căsătorească.

Totodată, Botezatu a mai povestit că s-a sărutat cu Cristina Ich în culisele emisiunii Bravo, ai stil!.

„Recunosc, îmi place. Da, îmi place de Ich. Am zis, am zis… Eu vreau de la Ich trei copii”, a spus Cătălin Botezatu. La rândul ei, Cristina a spus: „Mi-ar plăcea ca tatăl copiilor mei să arate precum Cătălin”.


CITEȘTE ȘI: Viața după infarct: Busu renunță la teatru, la știrile de dimineață și la proiectul culinar! Se apucă de scris, cu nevasta


 

Close
Închide
  Close