Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu vor prezenta împreună “Așa DA, așa NU!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu vor prezenta împreună “Așa DA, așa NU!”

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu vor prezenta împreună “Așa DA, așa NU!”

Săptămânal, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu le dau întâlnire telespectatorilor Kanal D în rubrica de styling “Asa DA, asa NU”, comentând cele mai recente apariții vestimentare ale vedetelor din Romania. Cunoscuți publicului prin prestația în postura de jurați ai emisiunii fenomen “Bravo, ai stil!”, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu vor face echipă și vor oferi titlul de “bine sau prost îmbrăcat”.

Cele mai extravagante, îndrăznețe sau prost alese creații vestimentare vor trece prin ochiul critic al celor două vedete cu o vastă experiență în modă. Cu o carte de vizită remarcabila în domeniul modei în România și nu numai, cu prezentări grandioase ale colectiilor sale pe cele mai importante podiumuri de moda ale lumii, Cătălin Botezatu rămâne una dintre cele mai credibile voci in domeniul sau.

“Acest proiect este o nouă provocare pentru noi, dat fiind faptul că este o rubrica de fashion în cadrul unei emisiuni de succes. Rolul nostru nu este de a critica acid oamenii în diverse ipostaze, ci de a-i ajuta să se îmbrace corect, de a fi echilibrați din punct de vedere vestimentar. Este o rubrica constructiva, plina de surprize!”, a spus Catalin Botezatu.

Raluca Bădulescu s-a făcut remarcată publicului din România de-a lungul timpului prin extravaganta, prin stilul vestimentar inconfundabil, dar si prin sinceritatea dezarmantă cu care își suține părerile de fiecare dată.  “Va fi o experiență extraordinara, asa cum fiecare proiect în cadrul familiei Kanal D mi-a adus satisfacții uriașe. Nu pot exprima în cuvinte cat sunt de fericita și de recunoscatoare pentru că am șansa de a prezenta aceasta rubrica de fashion alături de regele meu, Cătălin Botezatu. Este un vis împlinit pentru mine! Sunt un mare fan al lui Teo Trandafir, o admir enorm, iar Bursucu e un coleg și prieten extraordinar. Nu poate fi decât o onoare pentru mine să fac parte din acest proiect”, a spus Raluca Bădulescu.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Alina Pușcaș s-ar fi vrut cântăreață. Ar încerca și-acum o carieră în muzică, dacă n-ar crede că i-a trecut vârsta…

 
 
Close
Închide
  Close