MENIU CAUTĂ

Cătălin Botezatu, tună și fulgeră la „Bravo, ai stil!”. Designerul părăsește platoul emisiunii

Distribuie

Gala „Bravo, ai stil!”, difuzată mâine seară, de la ora 23:00, la Kanal D, se anunță a fi una incendiară, presărată cu momente delicate, iar pretențiile juraților sunt din ce în ce mai uriașe.

Aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din România își etalează veleitățile artistice și își pun în valoare sițul abilitățile stilistice, toate cu scopul de a-i impresiona pe jurați. În Gala din această seară, o situație fără precedent încinge spiritele. În urma afițării procentajului voturilor telespectatorilor, Cătălin Botezatu tună și fulgeră. Juratul este nemulțumit de alegerea pe care au făcut-o telespectatorii, astfel că acesta părăsește platoul emisiunii, indignat de cele întâmplate.

„Nu este corect! (…) Dacă sunteți corecți, votați pe cine trebuie, nu pe cine nu trebuie”, spune, nervos, Cătălin Botezatu, imediat după ce părăsește platoul emisiunii. Întreg momentul va avea loc mâine seară, de la ora 23:00, la Kanal D.

Citește și

Carmen Dan, reacție vehementă la adresa judecătoarei care a ironizat, criticat și acuzat o femeie agresată de soț. „Mă simt umilită ca ministru și ca femeie”

Citește mai multe despre Nicoleta Luciu și nervi pe Libertatea.

Comentarii