Mergi direct la conținut »
Cătălin Cazacu, șocat că băiatul lui are iubită la 8 ani!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Cazacu, șocat că băiatul lui are iubită la 8 ani! "Dacă era fată, o legam de mine"

Cătălin Cazacu, șocat că băiatul lui are iubită la 8 ani! „Dacă era fată, o legam de mine”

Deși nu mai formează un cuplu cu Nicoleta, mama copilului său, Cătălin Cazacu a păstrat o relație frumoasă cu ea, tocmai pentru a-l putea crește în armonie pe Andrei, băiatul de 8 ani pe care îl au împreună. Sportivul se bucură că Dumnezeu i-a dat un băiat, recunoscând că era vai și amar dacă avea fată...

De Denisa Macovei,

Cătălin Cazacu, 35 de ani, e un părinte atipic pentru Andrei. Nu se pliază deloc pe noile trenduri de creștere și educare ale celor mici, rămânând fidel modului în care se făcea „parenting” acum 25-30 de ani. Și e fericit că fiul lui îi seamănă!

„Tata avea Dacia 1100, nu avea centură, nu avea airbag, nu aveam scaun, stăteam în față, dacă punea o frână, zburam pe parbriz și nu am mai murit! Mâncam gem și înmuiam gemul în zahăr, nu ca acum, că să nu mănânce copiii deloc zahăr! Bicicletă cu cască? Era bicicleta de două ori mai mare ca mine și cădeam de 1.000 de ori! Ei bine, fii-miu are aceeași natură ca și a mea, realmente, nu glumesc, trece pe lângă vacă, o prinde de uger și bea lapte. El a crescut mai mult la bunici și e „maidanez” ca ta-su. E supercool, iar discuțiile dintre noi doi sunt foarte relaxate”, ne-a povestit Cazacu..

„Și-a făcut gagică, deși, când l-am întrebat, mi-a zis că nu are”

Într-adevăr, discuțiile lor sunt relaxate. Și distractive. Dar Andrei tot reușește să-l șocheze pe tatăl lui, uneori. Recent, Cătălin a descoperit că fiul lui are deja iubită la 8 ani!

„Și-a făcut gagică, deși, când l-am întrebat, mi-a zis că nu are. Într-o zi, am deschis Instagramul – nu i-am făcut eu cont, maică-sa i-a făcut – și văd o poză cu o fetiță frumoasă foc, cu descrierea «atunci când ai iubită». Am pus mâna pe telefon, am sunat-o pe maică-sa și am întrebat-o: «de fiul nostru comun știi ceva?». Mi-a zis că e acasă la iubita lui. Eu m-am dus repede la calendar – oi fi dormit eu vreo 15 ani și m-am trezit acum! Nu, tot 8 ani are. Am fost pus în fața faptului împlinit”, ne-a istorisit prezentatorul „Cash Taxi” de la Kanal D.

Cătălin recunoște, mai în glumă, mai în serios, că e norocos că nu-i tată de fată: „M-am bucurat că n-am fată. Nu știu ce făceam. Cred că o țineam strâns legată de mine, eram cu ea peste tot”.

VIDEO: Robert Hanciarec

Close
Închide
  Close